2015. szeptember 30., szerda

szeptember vége

Mindjàrt vége ennek a hónapnak is !

Nagyon el voltam havazva a hétköznapi teendôkkel,mindig volt valami intézni való.
De ami a legfontosabb, hogy Oszi tovàbbra is roham -és tünetmentes : 41 napja , egyetlen roham sem volt !!!! Hàt mi ez, ha nem CSODA ???!!!
Persze van rà esély, hogy visszatér, de arra is, hogy nem ! Mindenesetre ez ajàndék 41 nap volt és ha tovàbbra is igy marad, akkor ôszinte szívvel àllitom, hogy minden újabb "tiszta nap" külön ajàndék , Istennek hàla !!!

A többiek is jól vannak, beàlltak a hétkôznapok, végre màr nem szürke, mint az elsô 3 hétben volt. Màr süt a nap és gyönyörû színekben pompàzik a vàros . A hômérsékelet elfogadható, reggel és este hideg van, napkôzben kellemes, de  azért nem meleg.

A gyerekek eddig jól remekelnek az iskolàban , az új helyeken is !
Tegnap az iskola elôtti zebrànàl megàllított Dia idei osztàlyfônôke és "eldicsekedte" , hogy milyen okos és intelligens gyerek, nagyon jól tanul .

De a többiekkel is ugyanez a helyzet , meg voltak màr az elsô szülôik is, làthatóan kedvelik a Zechmeiszter gyerekeket . ( ez kicsit olyan szerénytelenûl hangzik, de tényleg igy van,màr tudnak viselkedni,  itthon bezzeg.....)



2015. szeptember 28., hétfő

csúcs ez az érzés

Ezúton is szeretném üzenni és megköszönni kàllói Szeretteinknek ezt az életreszóló élményt  !!!!


A nagy napon Cs. Laci és Szilvi tudtàk Gusztit elkisérni a tett szinhelyére,mert akkoriban Oszi még nagyon nem volt jól , de nagyon örülök, hogy Ôk ott voltak ! :)

még mindig szülinap

Azt hiszem a következô szülinapi élmény volt a legemlékezetesebb ezen a nyàron.
Igaz, ez a szülinap valójàban még àprilisban volt, de Màrti néni és Istvàn bàcsi meglepetésajàndéka most pottyant Guszti ölébe ,aminek súlya m-szer g-vel húzta Gusztit a Fôld középpontja felé !
Elôször nézzük képekben :



































2015. szeptember 13., vasárnap

nyàri visszatekintô VI . : szülinapok

Papa  67 éves lett :), 



Oszkàr 2 éves :)





Dia 7 éves :)

Glória 11 éves :)