2016. október 24., hétfő

csatornaszag

Màr több mint 2 éve, hogy küzdünk az esténként rejtélyes módon leszàlló csatornaszaggal.
Jó néhànyszor írtunk is levelet a hàztulajdonos szervezetnek, hogy segitsenek megkeresni az okot és szüntessük meg, mert ez a "szagfrekvencia " a tiltott vegyi fegyverek listàjàn  is szerepel.
Volt is nàlunk szagfelügyelô delegàció,akik helyt  adtak a panaszunknak, de megoldàs ez idàig nem született.
Vagyis egyszer kiküldtek egy kb 20 éves, agyilag teljesen zokni, antiszociàlis "szerelôt", aki szerint ez teljesen  normàlis . Hàt gondoltam én "sok szépet"  magamban és bementünk személyesen az irodàba, hogy ne hülyésekedjenek màr ,mi az ,hogy kb ezer zàptojàs szaga a konyhaszekrényemben normàlis ????? Valami hozzàértô ember jöjjön és próbàljuk megkeresni a probléma gyökerét,  hogy  vajon miért àrad bûz a konyhaszekrénybôl ?!

Sikerült egy màsik  , de legalàbb vizvezetékszerelôt kikûldeni, aki hosszas talàlgatàs utàn sem tudta pontosan megfejteni, hogy mi miért van. Pàr héttél késôbb kijôtt a technikai osztàly vezetôje, aki konstatàlta, hogy ez tényleg nem normàlis dolog, majd küldenek valakit, aki a konyhaszekrényt teljesen szétszedi és megnézi, hogy hol maradt nyitva egy csatornafedél.
Ennek màr tôbb , mint egy éve és persze azóta sem làtogatott meg minket senki e célból.
Egy hete írtunk egy levelet, hogy sajnàlattal vettük tudomàsul, hogy "elfelejtették" az ügyet és mivel egyre hidegebb van, igy a szellôztetés nem megoldható 0-24 óràban . Ennek köszönhetôen viszont a probléma újra felerôsödni làtszik , blablablabla.......

Kaptunk egy sértödôtt , fenyegetô vàlaszlevelet !
Nekünk egyik szerelô sem felet meg és különben is a màsodik szerint azért van ez a probléma , mert  mosogatógepet szereltünk be ,ami megbontotta a zàrt rendszert. ( Csakhogy ! Mosogatógépünk kb egy bô éve van ebben a lakàsban , a probléma viszont a kezdetek óta jelentkezett. A mosogatógépet is az ó szerelôjük kötötte be, ràadàsul a konyha àtellenes oldalàn, azaz semmi köze a szag eredô helyéhez!!!) Mindezért a kedves "szerelôjük " 590 eurot szàmlàzott kis a tàrsasàgnak !!!!!!!!!! Pedig jeleztük,hogy a probléma nem lett megoldva ...... Mivel tovàbbra is elégedetlenek vagyunk , így azt talàltàk ki,hogy büntibôl utolag, egy év utàn kifizetteik velünk ezt a mesés szerelést !
Amugy meg hivjunk sajàt költségünkre valakit, ha nem tetszik a szag , de a tàrsasàg nagyon szivesen venné, hogy ha tudatnànk velünk a probléma okàt .....
Meg a jó édes.............

Laci azóta vàlaszolt nekik , de még vàrjuk a vàlaszt.....

Ôszintén mondom, hogy ez is egy tipikus balga történet , nagy szàzalékban ilyenek. Képmutató, képzetlen, nagyszàjú majmok....Jaj, de nem szeretem ôket !!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése