2016. október 13., csütörtök

szeptember, október

Próbàlom utolérni magam  a beszàmolok terén is , ezért megpróbàlom összefoglalni, hogy kb mi történt eddig az új tanévben .
Kezdem azzal , hogy rendkívûli szép és forró szeptemberünk volt ! Teljesen màs volt igy itt lenni, mint amikor a szokàsos , hangulatromboló belga ôsz van. Meleg volt, csodàs fények, szinek, az emberek hangulata is teljesen màs volt, igy szeptember màsodik feléig nagyon gyakran làtogattunk ki a tengerparta , mert bôven lehetett strandolni és a tenger is teljesen fürödhetô volt ! Szóval szuper jó volt !

Itt voltak Ács Zoliék is Ágival 1 hétig , nagyon élvezték velünk együtt .

A gyerekekrôl :

Guszti elkezdte az egyetemet Gentben . Egyelôre élvezi .
Artúr az új suliban teljesít ! Itt is talàlt ,mint ahogy az elôzô iskolàban is egy-egy tanàrt ,aki Magyarorszàg fun klub kedvelô :)
Glória 4 hét utàn iskolàt vàltott....:)  Tavaly én màr mondtam  , hogy szerintem ne ezt vàlassza, gondoltam, hogy nem neki való. Ez egy gyàr, személytelen, rengeteg gyerek , hiàba lesznek ott a régi osztàlytàrsai, az iskola légköre nem olyan,amilyenre ô vàgyik.
Igy hàt a múlt héten beült Zalàn sulijàba egy próbanapra és azonnal mondta, hogy szeretne àtiratkozni a 18 fôs évfolyamba :)
Dia, Huba és Oszkàr teljesen visszazökkentek a "gondtalan " gyerekek hétköznapjaiba, baràtok, baràtnôk jônnek jàtszani, beindult a szülinapi zsúrok làtogatàsa, csak el ne felejtesen , kit , mikor hova kell fuvarozni . :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése