2010. október 4., hétfő

otthoni hírek

Nagy örömmel olvastam és hallottam , hogy a tegnapi önkormányzati választásokon is , az alacsony részvételi arány ellenére is jobboldali győzelem született !!!
Végre vége egy "demszkáj" korszaknak ,bár az igazán megnyugtató az lenne, ha Hagyóval és társaival együtt a teljes vagyonelkobzás után, közös "apartmant" laknának valamelyik büntetés végrehajtó intézetben !
Bár ahogy végig gondolom lehet, hogy az egész épületet megtölthetnék az "elmúlt rendszer" összes politikai bűnözőjével !!!
Siralmas az a leépülés,amit az elmúlt években szenvedett meg a lakosság!
..és ez nem a gazdasági világválság következménye !!!!!
Válság itt is , máshol is volt és közel nincs olyan hatása a mindennapokra, mint otthon !
Hol tartanak a svájci frank alapú hitelek???????? Minden 2. család érintett benne vmilyen módon, 20-25 éven keresztül.
Hogy néz ki Budapest ? Hol tart a metróépítés és miért nálunk (nem)építik meg a világ legdrágább metróját ?

Azt sem értem például, hogy nálunk a XV. kerültebne, ahol egy" tőzsgyökeres " komcsi polgármester garázdálkodott vagy 16 éven keresztül és saját tapasztalat, hogy fogalma nem volt egy buszjegy áráról sem, világ életében MSZP -s volt,országgyűlési képviselő,bizottsági tag,stb....hirtelen függetlenként indult ???!!!!!
Ez skizofrénia ,elvtárs ?!!!

De ezúton is gratulálok László Tamásnak, aki most végre az Őt megillető helyre kerülhet és remélem, hogy az a keresztény,polgári, intellektuális légkör veszi kezdetét a kerületben, amire sokan számítunk !
Persze tudom, hogy abból a bizonyos valamiből nem lehet várat építeni, de ha az emberek azt érzik,hogy nem egy "saját" Rt-t irányít a polgármester, hanem a kerület érdekeit képviseli az általuk megbízott, akkor legalább a közhangulat javulása megindulhat, ami már nagyon sürgető lenne !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése