2011. április 1., péntek

ismét n(y)et

Az történt, hogy jó pár napig ismét nem volt netünk, azaz net nyet, így nem tudtam semmilyen közölni vágyásomat kielégíteni.
De ma ismét itt vagyunk, és igyekszem felidézni azt a jó pár dolgot,amit egyébként kedvem lett volna megírni .
Most már persze nem jut eszembe semmi sem....

Telnek a napok, most már hetek, mióta visszajöttünk is eltelt 3 ,amiből következik, hogy Huba ma éjjel lesz 1 hónapos ! :)
Nagyon aranyos és még mindig ott tartunk, hogy rácsodálkozunk a vonásaira. Összességében hasonlít a többiekre, de mégsem. Van az arcocskáján valami nagyon egyedi , amitől abszolút
"mini férfinek" tűnik és csak az arányok árulkodnak arról, hogy valójában Ő egy baba. :)

Szépen fejlődik, bár mérni nem mérjük, de az "elfogyasztott" pelenkák számából és a megelégedett nyöszörgésekből tudjuk, hogy minden jól működik.
A 3 nap csodája még mindig tart, Tesók megszokták az állandósult jelenlétet, de azért még mindig szívesen körülállják az ágyát.
Persze Ők az éjszakai ügyeletből kimaradnak, nyugodtan alszanak a hátsó szobákban,még én éjjelente legalább kétszer randizom Vele egy-egy etetés erejéig. :) Így aztán reggel fitt vagyok és üde és nagy levegővel meg 2 bögre tejeskávéval indulok az aznapi feladatok elé.

Miután valami csodával határos módon bejuttatom a 4 gyereket az iskolába ,persze Diát is és Hubát is viszem kísérőnek, gyors bevásárlás és utána megpróbálom a reggeli csatateret ismét otthonná alakítani, közben ebédet főzni, szoptatni na és persze Diával értelmes dialógusokban "barbizni".
Már dél van, mire az első szusszanásig eljutunk, kora délután Laci is megérkezik, néhány mondat után rövid ideig "töltőre "teszi magát, majd kezdődik a délutáni roham.Ekkorra már a 3-4. kávémon , és az aznapi kb 6. etetésen vagyok túl.
Aztán jön a következő feladat azaz rohanás vissza a sulihoz, felszedni az amúgy is pörgő energiabombákat és még estig túlélni valahogy a napot. Persze lehetőség szerint egy nagyobb sétának is vagy egy kötelező menetgyakorlatnak is bele kell férnie a késő délutánba, hogy mire elérjük az aznapi kb 10. etetést, mindenki jól kifáradtan mehessen az ágyába.Na és akkor itt kapcsolódom vissza a már említett gondolathoz , gyerekek a lakás végében nyugodtan alszanak én meg eközben "randizom". :)
Hát kb ilyen most egy napunk. Tömören . :)

Fényképek még folyamatban, majd jelzem, ha már fent vannak a helyükön ! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése