2012. március 14., szerda

még mindig nem jó

...mármint a gépünk, de Sylvi segítségünkre sietett az övével !

Sajnos kicsit kimerültem és lebetegedtem , kerülgetett már otthon is, de most levett a lábamról.
Igyekszem kikúrálni magam, mert jövő héten érkezik Laci keresztmamája, akivel nagy ünneplésre készülünk, szóval most (sincs) nincs helye és ideje a betegeskedésnek.

Gyerekek jól vannak, nagytakarítással vártak vissza, tudják, hogy nem szeretem, ha például nem ismerem fel a konyhát vagy a szobát. :)
hát, most sem volt egyértelmű, de már sokkal jobb, mint azelőtt bármikor. :)))))

Huba nagyon boldog volt, amikor meglátta a tesókat, teljesen felélénkült, négykézláb rohangásztak körbe.
Végigmászta a lakás minden zugát, a konyhában a két mozgó járólapot is kipróbálta, hogy biztos lehessen benne, hogy "hazaértünk". :)

Hmm...haza.....most éreztem először, lassan 3 év után, hogy nem volt fájdalmas bejönni a balga otthonunkba, azzal a tudattal, hogy a mi hazánk valójában 1500 km-rel arrébb van.
Persze az elválás mindig szívbemarkoló, de már március idusa van és mindjárt itt a nyár !!!!

Holnap nagyon otthon leszek lélekben, tudom, hogy nagy a "nyomás" a magyarokon a saját Otthonukban, innen nézve is az látszik , hogy a dicső Európa szánalmas maradéka mindent elkövet, hogy tönkretegye szép hazánkat , bármi áron is.
Azt tudjátok, hogy például Németország vagy Franciaország ellen több, mint 200 eljárást folytatnak az Unióban ??? És lehet hallani róla ????? Magyarország ellen 2 vagy 3 ügyben és ettől mozog a bankvilág ?! Ugyan már !!!!
Remélem, hogy holnap méltósággal ünnepel a nemzet és lassan talán egyre többen rájönnek, hogy a belső feszültség és ellentét gerjesztése a legveszélyesebb mindannyiunkra nézve ! Ne hagyjuk magunkat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése