2012. augusztus 8., szerda

augusztus eddig

Mar megint reg nem irtam, ennek az oka, hogy a mobilnetet igyekszem keveset hasznalni es ezt a billentyuzetet sem szeretem igazan .
Eloszor is , Huba jobban van, az osszes lelete negativ lett, nincs torzulas az izuletnel, nem odemas, nincs izuleti res, bakteriumot sem talaltak nala, igy maradt a virusos izuleti gyulladas diagnozis.Cataflamot szed mar ujra maszkal, de ha elfarad , akkoe azert santikal meg.Jokedvu, esik, iszik es nagyon aranyos. Mar sokat hulyeskedik, bohockodik, neha mar simogatja a karomat is. Puszit meg nem ad, de ha nagyon tele van pozitiv feszultseggel, akkor jokedvuen megharap es jot rohog utana. :)))))

Dia 4. szulinapjat is megultuk, buszk evolt magara, hogy mar nem "majdnem" , hanem tenyleg 4 eves ! :)

Augusztus elso hetvegejen Bogieknal ujra osszejott a csapat , hogy lassuk egymast.
Bogi es Misi nagyon kitettek magukert, sutottek, foztek egesz nap abban az iszonyatos hosegben, de nagyon finom volt a menu, en aki nem vagyok nagy kajamanias , masnap is emlegettuk a finom salatakat, Bogi sos sutijet , a fuszeres, csipos csirket.....ja es a jo fozetu palinkat. :)

Gloria es Guszti vasarnap ota Kisorosziban vannak az unokatesokkal , ebbol kifolyolag eleg nagy a csend ithon, bara vendegfogadas  renduletlenul zajlik;
Laci vasarnap hajnalban visszarepult Belgiumba dolgozni, de jovo heten ujra egy kis szabin lesz itthon. :)
Addig megprobamljuk a kert tobbi reszet is kiasni,hogy az ujra berendelt terkoveket a helyukre tudjuk kalapalni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése