2012. december 22., szombat

féktelenûl

Ami az idojarast illeti, hat eléggé vilagvégét idézô. Megint ômlik az esô; ahogy Dia mondanâ, "mocsodékos" idô van :)
A mai terveimet sem tudtam maradéktalanul teljesiteni, most meg a normal gépre sem tudok felmenni, mert szokasosan a csalâd ifjû és ûjra ifjû tagjai bitoroljâk ,mondhatni egêsz nap . :)

Ma Gusztival elindultunk titkos beszerzô ûtra ês amikor Bruggenel lementûnk a pâlyârol es az elsô lampas keresztezôdésnél meg akartam allni, elszallt a fékcsô és elegansan becsusztunk a 2. keresztezôdesig !
Szerencsére nem ¨jôttek oldalrol ,igy épp bôrrel megusztuk az esetet . Lacit felhivtam, hogy kérnénk egy mentesitô jaratot, fékolajjal egyûtt.
 Kb 1 ora mulva, zuhogo esôben , megérkezett a kisautoval, aminek a hatso ablakat es ajtajat az Artur par hete egy szerencsetlen mozdulattal kitorte vagyis pontosaban lecsapta ugy, hogy a kalaptarto sinje nem volt a helyen es berobbant az egesz szelvedô az utastérbe.
Mar megrendeltunk  az uveges ajtot otthonrol, ugyanattol az embertôl ,aki tavaly is elkuldte,amikor Guszti csapkodott.
Rémes, de mar csak rôhôgni tudok az egészen ! :))

Szoval Laci megjott és miutan betoltotte a fékolajat a kocsiba , hamar kiderult, hogy elfolyik , igy a fékcsô volt a hibas. Autot cseréltunk es a motorfékben valamint a gyenge forgalomban bizva hazaindultunk egymast kovetve egy féktelen és egy szélvédôtlen kocsival a zuhogo  esôben.
De mivel férjecském polyvalent es nem mellékesen még  magyarok is vagyunk , a problémaval szembenézve , a rendôroket lehetôleg elkerulve , sikeresen visszajottunk a palyan  hazaig. Azt hiszem holnap szerelôs nap lesz.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése