2014. július 23., szerda

visszanézve

Visszanézve az elmúlt bô hetet , természetesen elég sok minden tôrtént .:)
Talàlkoztam Pesten kedvenc védônônkkel,Ritàval, aki sokkal inkàbb baràtnô és csuda aranyos kisfiàval, tényleg imàdni való.
Voltunk Kàllón Màrti néniéknél,ahol ,mint mindig, most is nagyon jol éreztûk magunkat. Artur hétfôtôl vasàrnapig ott is maradt és rengeteg élménnyel tért vissza. Szeretne még ezen a nyàron visszatérni Istvàn bàcsiékhoz , ,mert azt mondta, hogy "annyira jó volt" és én ennek nagyon örülök !
Meglàtogattuk Magdi nénit is, akit szintén nagyon szeretek és a gyerekek is sokat emlegetik, a kedves, mesés hàzàval együtt. ( a kapott kincseket azota is nagy becsben ôrzik és nézegetik :) )
Jôttûnk, mentûnk, talàlkoztunk, beszélgettûnk, ettûnk, ittûnk, bucsuzkodtunk, utazgattunk ....

Timivel végûl visszatértûnk Siofokra ,majd pàr nap mulva Miki is csatlakozott hozzànk.
Szoval nyûzsôgtûnk, fôleg ,hogy Csilla és Lilla ,akik itt nyaraltak a nagyszûleiknél és persze Gloria és Dia nagy baràtnôi, a strandon csatlakozott a gyereksereghez,igy unatkozni senkinek nem volt ideje.:) de a gyerekek nagyon élnek !

Timi péntek este felutazott Pestre ,hogy lànykàit begyûjtse a bringatàborol és hogy Noémivel egyûtt Lacit is lehozzàk a Ferihegyi reptérrôl. Szoval megtôrtént a csalàdegyesités is. :D
és , hogy mi jôtt ez utàn ?
A kôvetkezô beszàmolóban megmutatom .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése