2010. június 6., vasárnap

bolhapiac

A héten nagyon örültünk a felfedezésnek, hogy vasárnapra bolhapiacot szerveznek a tengerparti sétányunkra !
A lehető legjobbkor, mert a múlt héten Sylvivel és a gyerekekkel kipakoltuk a garázsunkat, azzal az elszánt céllal, hogy megtaláljuk a Sylvinek adott tv távirányítóját , no és persze szanálunk egy nagyot.
Mondanom sem kell, hogy a távirányító nem ott volt, de legalább rendet raktunk, kb 8 zsák cuccot kihajítottunk és 4 zsáknyi holmit összeraktunk," hogyha lesz bolhapiac" felkiáltással !
Szombaton gyönyörű idő volt, közel 30 fok, a délutánt lent töltöttük a strandon, gyerekek megint megmártóztak a tengerben és azt tervezgettük, hogy mikor nyitjuk meg másnap a standunkat a portékáinkkal. Már sikerült megértetni a gyerekekkel, hogy ha minél olcsóbban adják a megunt játékokat, annál többet fognak venni és mivel sok van darabra azokból, így végeredménybe két legyet is ütünk egy csapásra, mert hát több helyünk lesz az újak fogadására és pénzük is lesz belőle. :)
Na hát ehhez képest , szerintetek mi történt ????

Reggelre szakadt az eső!!!! De nem kicsit, "dézsás módon " .
Szóval volt csalódás...és hát késő délutánra ugyan kiderült, de akkor már tényleg késő volt ,így most abban bízunk, hogy jövő vasárnap a knokkei bolhán már tényleg felvonulhatunk ! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése