2010. augusztus 16., hétfő

visszatekintés

Tudom régen nem jelentkeztem, elég sok miden történt, de most először egy pár mondatban összegezném az otthon töltött hetek élményeit.

Nagyon sok programot sikerült besűríteni az elmúlt 1 hónapban, amire már mindannyiunknak nagy szüksége volt.
Glória végre találkozhatott kedvenc barátnőivel : Rózával és Reginával, akiket azóta is emleget.
Neki volt a legnehezebb az otthoniaktól való elszakadás ( a gyerekek közül ),de jó érzés volt Neki, hogy megtapasztalta , ha valakik kedvelik egymást, akkor bármikor tudják folytatni a barátkozást ! :)
Azt hiszem a Balatonon töltött hetek voltak a leginkább feltöltő jellegűek, mivel szuper jó időt fogtunk ki, így tényleg volt részünk a nyárban. Hát az itteni időjárás......:( POCSÉK!
Az utolsó napokban még sikerült pár helyre eljutnunk, így külön jó volt, hogy Dia 2. szülinapját Szentendrén , családi körben sikerült megünnepelnünk !!!
De nagyon jól sikerült délutánt töltöttünk Éva néniéknél is, ahol a gyerekek igen hamar feloldódtak és gyorsan birtokba vették a kerti medencét és hát egy kicsit zajossá vált tőlünk a Rákosmező utca.

Jó volt látni végre Márti nénit és István bácsit is, és persze sok régen nem látott arcot!
Tudom , sajnos nem sikerült meglátogatni mindenkit, remélem nem bántunk meg ezzel senkit, igyekszem a következő alkalommal pótolni !!!

Viszonylag "egyszerűen " zajlott a visszaút, ami annak is köszönhető, hogy reggel 6 kor indult a repülőnk, így a hajnali fél 4 es kelés miatt Dia a felszálláskor elaludt és gyakorlatilag a leszállásig aludt is.
A reptéren azért kellett várnunk Laci érkezésére,ami már kissé kalandosabb volt, mivel Zalán és Dia a nagy várakozásban felfedezték a falból kiálló tűzcsapot, ami balga módon egy gyerek számára is könnyen eltekerhető volt, így egy pillanat alatt sikerült elárasztaniuk vízzel a charleroii reptér buszmegállóját.
Viszonylag gyorsan sikerült korrigálnunk ezt a kis közjátékot, még szerencse , hogy az előtte lévő napokban tettem egy kis színt a hajamra, így nem látszott, hogy azalatt a pár másodperc alatt megint hány darab hajszálam fehéredett ki.
A lényeg, hogy kora délutáni órákban megérkeztünk Zeebruggeba, ahol már Sógoromék vártak minket,mivel Ők egy nappal korábban indultak el kocsival, hogy közösen eltöltsünk egy hetet a balga tengerparton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése