2011. március 20., vasárnap

fogadtatás

Bár már 1 hete visszatértünk Zeebruggeba, de nem sok időm, energiám volt folytatni elektronikus naplómat.
Lassan kialakul a napirend, bár ez még szerintem nagyon sokáig változékony lesz. Inkább azt mondom, hogy lassan kezdek hozzá szokni, hogy az eseményeket nem lehet a klasszikus 60 perces órához igazítani :)
Amúgy Huba baba nagyon rendes kis manus, szépen "eszik" , még elég sokat alszik, felesleges sírás, hisztinek még nincs nyoma.
A tesók nagy örömmel fogadták, mindenki csodálkozott a méretein és a várható féltékenység is minimalizálódott.
Dia kezdetben a szoptatás miatt volt kicsit kiakadva, közölte, hogy Huba is menjen ki az asztalhoz és egyen ebédet :) , de aztán sikerült valahogy elmagyarázni, hogy a pici babák már csak ilyenek, ők még csak anyatejet tudnak enni , de ez azt is jelenti, hogy cserébe nem eszi meg a Túró Rudit sem. Nos azóta már ezzel sincs gond ! :)
Szívesen sertepertélnek körülötte, szívesen veszik kézbe, ha hagyjuk, figyelik, hogy a légzésfigyelő jól működik e , stb....

Örültem az otthoni fogadtatásnak is, örültem, hogy sokan meglátogattak minket a kórházban vagy az ideiglenesen újra birtokba vett lakásunkban , de nagyon örültem az sms- eknek, emaileknek ,telefonhívásoknak is.
"Ha az ember az örömét meg tudja osztani a szeretteivel ,akkor az sokszorozódik , ha a bánatát, akkor az feleződik. " Ez esetben jó , hogy a kellemes sokszorozódást élhettük át és külön köszönöm a sok és különféle segítséget is ! ( Külön köszönet ezúton a Csehó családnak is ! !!! )

A visszatérésünk után itt is kellemes fogadtatásban volt részünk , végre Sylvinek is bemutattuk az általa emlegetett " + 1 főt ", a szomszéd idős házaspárnak most esett le a tantusz, hogy nem a "jóléttől" kerekedtem ki az elmúlt hónapokban, így mikor meghallották a jóhírt, másnap meg is látogattak minket. Megjegyzem ez a szívélyes közeledés nem jellemző túlságosan a belgákra.
A gyerekek iskolájában is várták már a híreket, így amikor a suliban újságolták az eseményeket, a tanári kar az igazgatóval együtt egy nagyon kedves "Isten hozott" üdvözlőkártyával és egy kis ajándékkal kedveskedett újszülöttünknek !
Majd a hittantanárnő is kedves sorokat írt családunknak és Ő is a legjobbakat kívánta ! :)

Remélem, hogy ezt a nagyon kedves és ideális fogadtatást hosszú , egészséges , boldog élet követi majd !!!

Elkezdtem a fényképeket feltölteni a picasara ,amit itt lehet elérni :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése