2011. július 15., péntek

levél Sylvinek

...(és persze mindenkinek ! )

Kedves Sylvi !

Mindenek előtt tudatlak, hogy sokat emlegetünk, Dia különösen !
Kérdezgeti, hogy mikor megyünk haza a fekete hajú Sylvihez ? ! :))))

Remélem Neked is kellemesen telnek a napjaid és hogy Renault-val ( Ő a kutyánk )sincs túl sok gondod.
Itt igen meleg van, olyan meleg,amit ott elképzelni is nehéz, de hamarosan Te is megtapasztalod, gondolom már számolod a napokat. :)

A keresztelő szépen zajlott, nagyon sok ismerős, rokon, barát eljött és olyan iszonyú mennyiségű süti volt, hogy nem győztük kínálni, csomagolni. Ezúton is köszönet érte Mindenkinek !

Előtte lévő napokban Kállón voltunk szeretett Lelkipásztorunknál ahol nagyon jól éreztük magunkat.Egy klasszikus parasztházat kaptunk kölcsön Márti néniék szomszédságában,így bőven elfértünk, napközben pedig sétáltunk, a gyerekek a tyúkokat és a kutyákat zargatták, mi pedig beszélgettünk és örültünk egymásnak.

Keresztelő után csaptunk egy baráti házibulit, hát...szuper volt !!!! A régi csapat együtt, a gyerekek a medencében, közben a szülővé lett barátok és a többiek , gondolhatod kicsit elökörködtünk, de ezt majd szóban . :)

Kisorosziban és voltunk 2 napot, így egy rövid időre együtt volt a klán , sok jó fotó készült, ha megkapom ide is felteszem .

Most már Balcsin vagyunk, az idő parádés, sőt már enyhén sok is, de valami lehűlést rebesgetnek.
Huba szemmel láthatóan élvezi a helyet és a helyzetet, ha fent van elégedetten teker a lábával vagy fülig vigyorog.

Tegnap meglátogatott Anyu unokanővére , Magdi néni , nagyon örültem,hogy sikerült sok év után kicsit összejönnünk. Az egykor nagy és kissé zavaros család, mára ezen az ágon "összement" sajnos, de viharmentes lett, így maradtak a sztorik és az emlékek,amit az idő azért megszépít.
Jó érzés mindenesetre, hogy van egy nagyon kedves Rokon , aki a távolság és a kimaradt időszak ellenére újra "képben " van, remélem ez már így is marad, az ember hajlamos elfelejteni megélni a mát, aztán csak nosztalgiázunk a tegnapról. De ezt mi már végre talán másképp csináljuk.....

Ma Guszti keresztapja jött át Veszprémből, Vele is általában nyaranta találkozunk, de persze rendszeresen tudunk egymásról.
Holnap Móni és Zoli jön a hétvégére, de közben teszünk együtt egy kis kiruccanást a Pénzes családhoz a szőlőbe, szóval pörgés van Sylvi,pörgés van, amiről balgiumban sokszor csak ábrándozunk.
De ha jössz, Kepes Zsuzsit is felcsípjük,hogy felvegye velünk a fordulatot vagy inkább mi Vele ?

Sok kép készült már,ha kapok belőle, közzéteszem !

Laci még élvezi a szabadságot, most éppen kipuffogószervízt keres,mert a tengeri párás levegő
kicsit megette a dobot , de tudod, ez neki való feladat, a végén úgy is mindent mekk-bütyköl. :)

Sylvi vigyázz magadra, Emesééknek jó utat hazafele és üzenem, hogy a régi telefonszámom megszűnt !!!!
Az új pedig 70-407-83-58 !!!!!

Hamarosan újra jelentkezem, addig is sok puszi :

Dóri és a többiek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése