2011. július 22., péntek

történések

Az elmúlt napok egyik legmeghatározóbb történése az időjárás változás volt, amit gondolom mindannyian észrevettünk.
Jelenlegi helyszínünk továbbra is a Balaton.
Csak hát , ha itt esik az eső, sajnos teljesen beszorulunk a házba és ugye a létszám nálunk , hát mit ne mondjak, nem alacsony, ráadásul legtöbbször van is vendégünk, szóval ilyenkor meg lehet ízlelni a kínai népesség fílinget.
Még jó, hogy éppen csütörtök reggelre kaptunk időpontot a gyerekorvostól egy vizsgálatra, ezért szerda este 3 gyerekkel felmentünk Pestre ,így Fatert és Marit ( Laci keresztmamáját ) kicsit mentesíteni tudtuk az itt maradó gyereksereg alól.
Hubát reggelre kellett vinni ultrahang vizsgálatra és hála Istennek megállapították, hogy minden a legnagyobb rendben , a magzatkorban jelentkező cisztáknak mára már csak hűlt helyük van. ,
Napközben elintéztünk még pár dolgot, tettünk néhány gyors látogatást is, mivel Laci vasárnap hajnalban utazik vissza balgiumba, így már nem fog tudni velem randikra járni egy darabig.
Vicces volt, hogy míg vásárolgattunk a Récsey Centerben , Bogi barátnőm rám csörgött, aki az említett bevásárlóközponttól 2 percre dolgozik hogy hol és mit csinálunk, mert Ő éppen a Récsey Centerbe készül a Jyskbe vásárolni.
Én életemben először jártam itt úgy, hogy Bogi nem tudhatta, hogy ott vagyunk, mert ez egy hirtelen jött , spontán ötlet volt tőlünk és természetesen a Jyskben nézelődtünk, amikor felhívott telefonon. Szóval ez a telepátia vagy micsoda ?! :)))))
Így soron kívül Vele is sikerült találkoznunk és pár mondatot váltanunk. :)
Remélem a jövő héten még lesz alkalmunk találkozni és egy igazi csajos napot tartani,mert ha minden igaz, lelátogat a többi közös barátnőnk is egy traccspartyra.

A napot egy kora esti vacsorás látogatással zártuk Pesten, aztán kocsiba vágtuk magunkat és visszatértünk családunk többi tagjához,akik az egész napos esőzés okozta bezártságtól kissé viharvert kedéllyel fogadtak minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése