2014. május 8., csütörtök

akkor aprànként

Na , ennyit Oszi alvàsidejérôl....Most alszik végre !!!
Aprànként ôsszeszedem az elmùlt eseményeket :
Kezdem ôméltósàgàval :)
Kuszik-màszik, AKAR és pakol, felàll, balhézik, kóstolgat,eszik, màr vàlogat, pofozkodik (ezt leginkàbb szeretetbôl),puszit is ad, harapdàl, ölel , sikít, brummog, mantràzik, terrorizàl, pusziltatja magàt ,stb...:)
Amúgy 9 hónaposan 9,5 kg és 75 cm, a felsô két foga van kint, de az màr rendesen, cukipofa ,de azt hiszem most a legfàrasztóbb vele.
Élvezi, hogy elkezdte felfedezni a vilàgot, de mindenhol ott kell legyek vele, na jó még Artúr helyettesíthet, de nem túl sokàig .
A màszàssal màr gyorsan halad, persze, hogy a konektorokra startol vagy a felmosóvödörre.
Ha egy kis idôt akarok magamnak nyerni,akkor elôlfelejtem a porszívót , azt vizsgàlgatja percekig . :)
A tesòkkal való viszonya töretlenûl csodàs, Hubàval is egyre többet keresik egymàst .
Huba pedig egy csodapofa!!!! óriàsi egyéniség a maga konok fajtàjàval, meglepôen szórakoztató, a beszélôkéje is beindult, de még mennyire !!!!!Màr nem mekeg, hanem folyamatosan szövegel, csak szövegel,amúgy nyakig benne vagyunk a "miért" korszakban . :) Mostansàg Ô sem kímél, estére zúg a fejem rendesen . :)
A lànyok nagyon nônek, Dia észjàràsa borotvaszintû, rendesen manipulàlja a kôrnyezetét, a maga csendes, aranyos, stílusàban. Glória kamaszodik , nàla dübörög a   "de miért én ??? "  és a "DE ANYAAA" idôszak, talàn az elsô ; nehezebb, "én vagyok az ôsellenség " csatàkon túl vagyunk, bàr ki tudja..... :)
Zalàn is elkezdett kamaszodni, még elég moderàltan, még nem vagyok ciki, most még szivesen mutatkozik velem az utcàn, de a suliba màr ne szóljak hozzà, ha a kicsikért megyek, max, csak ha esik az esô ,mert akkor mégis kocsival jôn velûnk.:)
Aprop´p : a fiúk vonattal jàrnak suliba, egyelôre nagyon élvezik a 11 perces utat és a màgneskódos , arcképes igazolvànyt . :)
Artúr csodabogàr természete egyre többször mutatja annak a jeleit, hogy mégis csak A Föld nevû bolygón él, kezdi felvenni a fordulatszàmot a fivéreivel ( bàr elég nehéz dolga van 2 , erôs egyinéség kôzôtt, de talàn lassan kivivja a sajàt stàtuszàt. Neki amugy màr teljesen lemélyûl a hangja, bajuszosodik . :)
Gusztàv sok szempontból màr kezd àtlépni a felnôtt korba.Egyre kevesebbet hisztizik :), komoly amaga módjàn persze, sok mindenben megbizható, dolgozik is , jàtszik a legkisebbekkel ,sokat humorizàl, stb.. Elvégre egy hônapja lassan, hogy belépett a 18 . életévébe !!! :o :o

Laci dolgozik , lakàst alakit és túlél , velem egyûtt !
Röviden ennyit a huménerôforràsról , hamarosan folytatom .....;)

1 megjegyzés: