2014. május 12., hétfő

lépésrôl -lépésre

...vagy akàr irhatnàm,hogy lépcsôrôl lépcsôre tologattam a még helyét keresô cuccainkat,amik azért végûl csak betalàltak a célba .
Egyszóval kipakoltam(tuk) az összes aktiv dobozt, zsàkot, vicket-vackot.
Azért maradt még csinositani való rendesen, de elsô kôrre kész vagyunk.
Hogy a lendûlet ne vesszen el teljesen ,azért készitettem egy listàt, hogy mi az amit még a nyàri "szabi" elôtt be kell(ene) fejeznûnk.
A lépcsôhàz , alsószinten lévô ajtók màzolàsa,régi garàzs màjus 20-a elôtti teljes kiürítése ( ez fàjdalmas) ,karnisok felfúràsa, fûggônyôk levàgàsa, beszegése, felrakàsa( mert még elég hollandosan élûnk, ugyanis nincs fent fûggôny :) ) ablakpucolàs (alsóhangon is 18 db ablak van , ha az egész piciket és a konyhai kaltikàt nem szàmitom bele), szônyegpucolàs,a fehér falrészek renovàlófestése, stb.....
A kerthez még hozzà sem fogtunk, pedig azzal is szeretnénk vmit kezdeni majd; Most egyelôre a gyerekek élvezik, ha nem esik az esô.
Tudom, hogy igértem képeket, nem felejtettem el, csak hàt a fiúk telefonjàn , PS Vitàjàn vannak és ahhoz nekik is itthon kell lenniûk ,hogy àttôltsem az anyagot.
A napi kétszeri Brugge-Blankenberge bejàràs 80 km / nap elég kôltséges és fàrasztó is, ezt még ki kell talàljuk, hogy szeptembertôl hogy is legyen.
A nagyobbak be tudnak jàrni vonattal + bringàval, de a kicsiknek ésszerû lenne àtjônniûk a kôzelbe,ahogy errôl màr beszéltûnk, bàr az igazat megvallva nem szivesen szakitanàm ki a tàrsasàgukból ôket sem.
Pénteken volt az idei "szûlôi fesztivàl",ami minden évben ilyenkor szokott lenni,ahol minden évfolyam tàncos produkcióval örvendezteti meg a szülôket .
Nagyon aranyosak voltak !!!!
Huba ott pityergett a szinpad kôzepén, mert megijedt a kisebb sportcsarnoknyi ember làttàn, Dia viccesen és nagyon aranyosan riszàlta magàt,pedig ô nem annyira bevàllalós , Glóriàt a robotjelmez ônfegyelemre kényszeritette, Zalàn pedig élvezte a szellemirtos koreogràfiàt.
Valamicske felvételek ezekrôl is vannak......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése