2017. február 9., csütörtök

babalàtogatóban

A napokban babalàtogatóban voltunk az egyik volt osztàlytàrsunknàl, aki november utolsó napjaiban hozta vilàgra kisfiàt.
Vagyis a kórhàz dolgozói hoztàk vilàgra , elég nehézkesen.
Teresianak màr volt egy csàszàrmetszése ,amit 5 évvel ezelôtt Tanzàniàban hajtottak  rajta végre . Ez az adat csak azért érdekes most, mert igy érthetô a felhàborodàsa . Tervezett csàszàrmetszés volt , idôpontra ment ,ahol vàrta az anaszteziologus, a szülészorvos és a szülésznôk, csecsemösök .
Azt gondolta, minden a legnagyobb rendben lesz. Rutin mûtét, az orszàg egyik legjobb ,amúgy megyei vagyis provinciai kórhàzàban.
.......ötször szúrtàk a gerincét és igy sem sikerült epiduràlni,a mûtét alatt  vénàsan is rà kellett tölteni egy kis bódítót ,mert fàjdalmai voltak....Azt mondta soha nem gondolta volna, hogy itt , ilyen van ,miutàn Tanzàniàban elsôre sikerült és a lehetô legoptimàlisabb körülmények között született meg az elsô gyermeke .
Sajnos most úgy tûnik egy éltere elvették a kedvét a "szüléstôl" , annak örül, hogy jól vannak és hogy túl vannak a megpróbàltatàsokon.
Amúgy a kisfia Cieló , nagyon édes , óriàs bébi és remekül érezte magàt amikor Oksanaval felvàltva rutyàztuk a fenekét . :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése