2017. május 28., vasárnap

levél Gumicsirkétôl

Na az öreg a múlt hét elôtti héten megint kiakasztott.
Egyik reggel bedobott egy levelet a postalàdànkba. A gumicsirke irta kézzel és az àllt benne, hogy tovàbbra se viseli jol, hogy itt lakunk felette és zavarjàk ôt a hangok,stb...de jó ha tudjuk, hogy megtette a kellô lépéséket és feljelentett minket a szociàlis szervnél,hogy nekûnk van ingatlanunk a Kôrakàs park 23.szàm alatt és màr csak az új  nagyfônôk vàlaszàra vàrnak és megteszik ellenûnk a kellô lépéseket .....

Hàt mi tagadàs ,mondtam egy cifràt ismét, mert ugyanis a vàltozatossàg kedvéért ,semmi elôzménye nem volt annak,hogy oka legyen ezt a levelet megfirkàlni ,aztàn elkapott a röhögôgörcs,mert ugye ö azt hiszi, hogy tud valamit ,pedig nem is ! :)

Laci mondta, hog màr jópàr levelet begyûjtôtt töle, csak nekem nem szolt rola, ......
Azt a taktikàt vàlasztottuk, hogy nem reagàltunk rà semmit ,no kontakt, no komunikàció ( én azért ha kedvem van, idônként belerugok az ajtoba ,de csak ugy random , mert valahogy mégis csak ki kell adnom a gôzt ....) de amugy semmi. Igazàból nem sokat làtjuk, gondolom a hirtelen berobbant kànikula miatt sem jôn ki és amugy is néha ràjôn, hogy kerûl minket. Mondjuk lehet, hogy jobban is teszi.

Érthetetlen, hogy idônként mi leli ezt az öreg szivart ? Maga a tômény rosszindulat !
Ja , a múltkor csinàltam rola egy -két képet ,most megmutatom. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése