2017. július 2., vasárnap

idei bizik

Örömmel tudatom, hogy minden közoktatàsban résztvevô gyerekünk ,sikeresen vette a 2016-2017 es tanévet . 
Igaz, Guszti eredményei nincsenek még meg, az majd csak julius màsodik felében és tudjuk is , hogy nem is annyira fenyesen teljesitett, vannak újabb tervei is , ez majd egy màsik tôrténet , de a tôbbiek elégedetten hàtradôlhetnek .
Diàna szó szerint , igy van a bizonyitvànyàban is ,hogy "ragyogóan teljesitett " minden tantàrgyból, az iskola tanàri karànak egyik kedvence, pedig ô nem az a "cukorbebi " tipus, nem olyan, aki mindenkinek meg akarna felelni .
Glóriàt minden tanàr dicséri, ô is hasonloan Diàhoz ,népszerû a tanàriban, bàr ô sokkal inkàbb simulékony természetû ,igy azt hiszem , az elsimerést sokkal könnyebben eléri .

Amikor megtudtàk a tanàrok, hogy Zalàn màsik intézményben folytatja  tovàbb a nagykôzépiskolàt, mindannyian probàltàk marasztalni és különbözô "ajànlatokkal " marasztalni ,mert szeretik, hogy jó tanuló, jó sportoló és aktivan öregbitette az iskola hirnevét .

Artúrt minden tanàra kedveli , iskolàn kïvül is szivesen levelezgetnek vele, bàrmilyen témàban, sokszor irnak neki az fb n is .
Artur nem tanul jol, de nagyon tiszteli a tanàrait és jol intézi a PR jàt, az iskolàban is és a munkahelyén is . Lassan, de biztosan lépedel elôre !

Hubàról àradoztak és nyugodt szivvel engedik elsô osztàlyba ,tényleg nagyon szerette a ovonénije ,mint ahogy Oszkàr is levette a làbàról a "személyzetet" .

Persze nem hibàtlanok, nem tökéltesek, nem géniuszok, de az biztos, hogy mindenhol azt mondjàk, "kedves szülôk, igazàn büszkék lehetnek a gyermekikre " ! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése