2018. június 13., szerda

gumicsirke levelei

Màr régen nem írtam a " kedves " , öreg szomszédunkról , részben mert nem foglalkoztunk vele, màsrészt mert ö is, eltekintve néhàny aprósàgtól ,békén hagyott minket.
Pàr hete azonban, megint bedobott egy kézzel firkàlt levelet, ezúttal Zalànnak címezve.
Csodàlkoztunk, hogy miért neki ír, aztàn összeülve kibogaràsztuk, hogy mivel akarja megint felhivni magàra a figyelmet.

Zalànt szólította meg és közölte vele, hogy pontosan tudja, hogy 2019.09.06 àn betölti a 18.életévét és utàna felôlésségre lehet vonni a tetteiért, a zajokért, amivel zavarja az ô nyugalmàt.
Tovàbbà arról is tudomàsa van,hogy Gusztàv màr nem lakik itt, hanem Budapestre költözött és igy nem vagyunk jogosultak ,mi 7 en egy 9 szobàs lakàsra . Valamint azt is tudja, hogy az én nevemen van ingatlan Magyarorszàgon, ami miatt màr megtette a feljelentést az önkormànyzatnàl és ôk ezt épp mostanàban vizsgàljàk ki.


Hàt , mit is mondjak, vegyes érzéseket vàltott ki belôlünk ez az iromàny és a môgôtte húzodó tömény jóindulat....no és a hülyeség.
Elôszôr is, Zalàn màr hónapok óta nem lakik felette ,hiszen ôátköltözött Guszti szobàjàba. Dia ment àt abba a szobàba, igy màr nem hallhatja az "sms" hangokat és azt sem,ahogy Zalàn megfordul az àgyàn, mert Diànak galériaàgya van és amúgy is  elég gombocban alszik....
Mellesleg nem 7 en maradtunk itt,hanem 8 an és nem 9 szobàs a hàz, mert itt szobàknak csak a hàlószobàkat szàmitjàk, napallai és étkezô nem szàmit szobànak !!!

Gusztàvról tudhat a szomszédoktól is, de Zalàn pontos születési adatait valaki kiszolgàltatta neki.
Az ingatlan tulajdonlàsàval kapcsolatban is érdekes meglepetések lesznek,ha az ügy tényleg elôterjesztésre kerül ,egyelôre hivatalosan ezügyben még nem kerestek meg minket , persze nem kizàrt, hiszen itt valóban nagyon lassan Ôrölnek a belga malmok.

Gondoltuk,hogy feljelentést kellen tennünk ellene és ismeretlen tettes ellen,aki személyes adatokat szolgàltat ki egy harmadik, arra nem jogosult személynek. Régóta dicszekszik azza gumicsirke,hogy vannak kapcsolatai, akitôl bàrmilyen adatot meg tud szerezni. Csakhogy ez törvénytelen !!!
Akkor hallgassàk ki, hogy kivel jàtszik össze !

Aztàn Laci "nyugalma" és kedvenc nagynéném tanàcsa arra az irànyba terelt minket,hogy csinàljunk ùgy,mintha semmi nem történt volna . Ez fogja igazàn bosszantani .  Megjegyzem nehéz igy tenni ! :)

De , tegnap érdekes fordulat tôrtént , késô éjjel szirénàzó mentôautó vitte el az öreget .
Persze gyanítom,hogy az ilyeneket a gonoszsàg sokàig élteti és visszatér még ,akàr egy lidérc , de azért biztos rossz érzés, hogy senkije ,azaz senkije nincs ezen a földön,akivel tartanà a kapcsolatot, igy a màsik szomszédra hàrultak a hivatalos intézni valók ,ami a mentôs ellàtàsra vonatkoztak.
Szegény szomszéd, nem is értette,hogy akkor neki most milyen felelôssége lesz felé ezek utàn....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése