2018. június 6., szerda

szolgálunk és védünk

Ahogy nőnek a gyerekek ,már már el is felejtenénk egy ,két cuki epizódot ,amit óvodás korukban követtek el,de mivel Oszkár még ovis,igy gyakran előhivja az emlékeinket a nagyobbakkal kapcsolatban is.
Most viszont ő produkál ,mostanában a rendőr szinten van, azaz ő a rendőr és időnként mindenkit letartóztat.
Igazából elég gyakran lát rendőrt ,miután kiemelten magas itt a terrorveszély,érzi,hogy okkal vannak itt és ezt kihasználva persze néha utaltunk rá jól teszi, ha .,ha jól viselkedik.
Azóta sokszor ezzel fegyelmezi magát ,ha vmi rosszat csinál , már védekezöen mondja is,hogy ő jó gyerek, őt ne vigye el a rendőr.
Látom,hogy van benne egy belső feszültség,ezért szokam neki mondani,hogy tudom,hogy jó gyerek vagy ,de azért idönként mégis tudsz rossz dolgot csinálni. Gondolok itt föleg,Huba oktalan bántalmazására. Nem fog elvinni a rendőr, nem engedem,de lehet,hogy csunyán fog nézni rád...
Na már most, azt konstatálta,hogy szerintünk ő akkor is jó ha rossz , de a belső felettese szerint idönként ,járna neki a rendőri intézkedés, ezért igy fogalmazott nem rég."

Ő jó gyerek,de ezek már a jógyerekeket is elviszik.  :)))))

Aztán eme belső feszültség feloldása céljébol lépett be a testületbe,ugyhogy gyakran bilinccsel,pisztollyal az oldalán figyelgeti tesoit és minket is ,hogy jol viselkedünk e .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése