2012. július 8., vasárnap

esemény volt

Hát a tegnapi nap, az egy meglehetősen furcsa nap volt.
Az időjárás az egyik ok,mert ezek a váltakozó légtömegek nagyon megzavarják az embert.
A kicsik felettébb lököttek voltak tegnap, mindenért nyöszörögtek ,őszintén szólva a hajam égnek állt.
A  délelőtti kötelező programok után kitaláltuk, hogy délután elmegyünk uszodába, ott legalább jól lefáradnak a gyerekek.
Hubának persze még nem való, ezért úgy csináltuk, hogy Laci a bringáján elvitte Diát, a többiek meg a saját bicójukon eltekertek az usziba.
Mi  Hubával kocsival mentünk  bevásárolni és a megbeszéltek alapján kb 2 óra múlva találkoztunk a bejáratnál, azzal a célla, hogy helyet cserélünk.
Azaz Laci hazaviszi kocsival Hubát, Diát és a bevásárolt dolgokat, én bemegyek úszni és később együtt hazatekerek a gyerekekkel  azzal a bringával, amivel Laci ment.
Érthető , nem ? :)
Nos, minden a tervek szerint ment a cseréig.
Ugyanis és ki kell hangsúlyoznom, hogy itt ilyet még nem tapasztaltunk,semmilyen szinten , de még hallomásból sem nagyon, az uszoda kertjéből a kerékpártároló vázakból ellopták a Guszti, a Zalán és a Glória biciklijét. :((((
Először nem akartuk elhinni, de aztán gyorsan visszajöttek az otthoni beidegződések, hogy bizony ezeket elvitték ! :(
Bementünk szólni a portára, ahol a hölgy is kiakadt és azt tanácsolta, hogy egyből jelentsük a rendőrségen, mert előfordulhat, hogy elhajítva megtalálják valahol és akkor értesítenek .
A programot folytattuk, azzal a kitérővel, hogy Laciék nem haza, hanem a blankenbergi rendősrégre mentek, én pedig a bent maradt gyerekekhez úszni.
Amit bent tapasztaltam ez sem volt szokványos.
Azt tudjuk, hogy az itteni medencékben nem olyan merev a szigorúság, mint otthon, de  annyi lengyel és arab turista gondolta, hogy egymás hegyére-hátára ugrálhatnak az úszók között,hogy ez mar tenyleg inkabb valami tebolydahoz hasonlitott,sem mint sportklubhoz.
(Kozben gepet valtottam, ezert tuntek el az ekezetek . :))
A napot ismet egy kicsattano viharral es ozonvizseru esovel zartuk.

1 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy a tébolyda átutazó betegei közül valamelyiknek a pereputtya gondolt egyet.
    Nagyon sajnálom. Van valami hír azóta bicókról?

    VálaszTörlés