2013. június 13., csütörtök

rossz széria

A múlt héten beindult egy "rossz széria" itt mindenfelé !
Hàla Istennek nem rettenetes dolgok, csak egy kicsit bosszantosak.
Az idôjàràs àllandó vàltozàsban van, ami azért eléggé megviseli az embert és mivel màr a 34 . héten tartunk, igy egy kicsit nyûgôsebbek az ilyen vàltàsok. De amugy minden rendben van ezen a téren !
Bàr az igazazt megvallva , a mult hét végén megàllapitottam, hogy itt az ideje a futàsok felfûggesztésének, mert ez igy màr  csak  szànalmas dôcôgés és a tàv végére màr nagyon megerôlteti a làbaimat.
Még az esti aerobik oràk nagyon jol jônnek, de sajnos csak heti 2 van belôlûk,oda szivesen megyek , de a futàs helyett àttérek a túragyaloglàsra és persze a biciklizés az bàrmikor jôhet !

Vasàrnap itt az ablakunk alatt volt egy szerencsés kimenetelû, de csúnya baleset.
Egy autó vissza akart fordulni a keresztezôdésnél, de ki tudja miért , úgy hajtott a sínekre, hogy nem nézett be balra, ahonnan épp jôtt a villamos. :( Oldalból telibekapta az autót, amiben 2 felnôtt és 2 kisgyerek ûlt . :(
A vezetô kôzepesen sérûlt a betôrô szélvédô miatt, a tôbbiek inkàbb csak sokkot kaptam, màr amennyire tudjuk, de azért bevitték ôket a kórhàzba. A gyerekek nagyon sírtak az ijedtségtôl, de összességében vigyàztak ràjuk odafentrôl, az biztos !!!

A hétvégén Sylvivel egyûtt àtmentûnk Heistbe , ott szerveztek olyan búcsúszerûséget . Persze aznap volt a leghidegebb nap. Amúgy egész jo hangulat volt, de mire visszaértûnk a parkolóba , Sylvi kocsijàn ott diszelgett a bûntetés !

Hétfôn visszavittûk a Mercit vizsgàzni, ez még a múltokor megjavitott fékék utàni vizsga ,elôtte lévô napon hoztuk el a szerelôtôl, aki pàr dolgot megjavitott, a fékre eskûdôzôtt, hogy az rendben van, hiszen nem rég cserélte és most is àtnézte.
A vizsgabiztos pedig ujra megbuktatta.
Ez azért is bosszantó, mert tavaly a rossz fékekkel simàn àtengedték, utàna nem sokkal az én làbam alatt szàllt el a fék az autópàlyàról lekanyarodva. Akkor a szerelô ki volt akadva velûnk egyûtt, hogy ez az autó hogy kapott vizsgàt ????
December utolsó napjain cserélt féket és màr az àprilisi vizsgàn nem tetszett a vizsgabiztosnak . Visszadobta.
Most újra ! Junius végén kell visszavigyûk, a szerelô pedig csak a kôvetkezô héten tud hozzàférni, bàr eléggé pipa volt, mert nem érti mi bajuk van vele, amikor most elvileg minden stimmel . (balgium)

Egy biztos, ez megint nem lesz olcsó ! :( Bàr remélem, hogy Laci vesz egy lendûletet és a pecsétes szerelôi igazolàssal érvényesiti a garanciàt !

A mosogatógép utàn a mosógépûnk is agonizàl , igaz munkaóràban màr leszolgàlta az idejét, de nagyon szeretném , ha még egy kicsit ôsszekapnà magàt ! Ha minden igaz, Laci ma tesz egy próbàt a helyrepofozàsàn, mert nàlank az egy napot sem àllhat .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése