2013. június 23., vasárnap

vàltozékony június

Tudom, hogy otthon rendkívûli a meleg , itt azonban naponta tôbbszôr is vàltozik a klíma !
Itt is voltak fullasztó meleg napok, olyan igazi tengeri pàràval àtitatva, szóval a 30 fok sokkal tôbbnek túnt , mint az otthoni 30 fok.
De pàr óra leforgàsa alatt 15 fokot is tud esni a hômérséklet, aztàn kezdôdik minden elôrôl.

Mindehhez az is hozzàtartozik, hogy itt még nincs vakàció, bàr a vizsgàkon túl vannak a gyerekek, mert hogy itt az a szokàs, hogy minden félévkor és évvégén is 2-3 héten keresztûl szàmot adnak az éves ismereteikrôl.
Jôvô héten kapnak bizit, majd meglàtjuk, hogy szuperàlt ez a tanév ....A magyar vizsgàk még odébb vannak és azt hiszem, az lesz a neheze!

A Merci levizsgàzott végre , banàlis volt a megoldàs a fékproblémàra.
2-2 fékpofa van helyenként és a szerelônek ugy sikerûl elôzôleg beàllitani, hogy az egyik oldalra a 2 keményebbet épitette be, a,màsikra meg a két puhàbbat . :(
Most felcserélte ôket vegyesbe, gratulàlok ! De legalàbb igy màr a mérômûszereknek is megfelelt !

Màr nagyon készûlûnk haza, tényleg sok elôkészûlettel megvagyunk, bàr az egy kicsit furcsa, hogy kôzben az itteni mindennapok szokàsos programjai is teritéken vannak , de azért igyekszûnk ûgyesen kezelni ezt az enyhe skizofrén àllapotot. :)
Diànak naponta segiteni kell vsszaszàmolni, hogy még mennyit alszunk indulàsig , sôt még az unokatesók érkezése is itt àll elôttûnk, aminek persze mindannyian  nagyon ôrûlnek ! Igy valószínûleg tényleg nagyon fel fognak gyorsulni az események az utolsó  két hétben ! :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése