2015. február 26., csütörtök

otthoni emlékek

A mult héten nagyon sok élménnyel gazdagodtunk ! :)
Mult szombaton a reggeli oràkban tudtunk utnak indulni Bruggebôl, mert az elôtte lévô du; a kerékcserékkel telt, estére meg hulla fàrdtnak éreztem magam ahhoz, hogy éjjel vezessûnk.
A szombati indulàs jó dôntés volt , elég szépen haladtunk az autópàlyàkon , a gyerekek is elég tûrhetôen viselkedtek, most nem akartàk egymàst megfojtani ! :) Végûl szombat-vasàrnap éjfél utàn érkeztûn kmeg Sógornômékhez.
Mivel olvastam, hogy a hétvégén ingyenes az àllatkert és se Dia, se Huba se Oszi nem volt még ott, ezért vasàrnap viszonylag idôben felkeltûnk,hogy a hàromnegyedóràs sorbanààlàs utàn bejussunk .
Szép idô volt, rengeteg ember . Pàr oràt eltôltôttûnk, de kb a felét sem làttuk az àllomànynak. Viszont làttuk az újszülött oràngutànbébit a csalàdjàval egyûtt és nàlam ez vitte a pàlmàt . A gyerekeknek a zsiràf volt a nyerô, Oszi hangosan rôhôgôtt, amikor a kezébôl kivette a zoo -csemegét a hosszúnyakú .
Az àllatkert jàtszóterén persze , hogy talàlkoztunk ismerôsokkel, szóval azonnal éreztûk, hogy igen, valóban OTTHON vagyunk ! :)
Vasàrnapra még jutott egy gyors Kisoroszi làtogatàs és Szentendrén is jàrtunk aznap !
A héten 4 alkalommal jàrtam a fogorvosnàl, de most végre rendbe tette amit kellett, csak ajànlani tudom dr Bàthory Editet, ha valakinek szûksége lenne rà, csak szóljon !
Sokat voltunk vidéken , jàrtunk a Balatonon , Kàllón és Tereskén is egy kis villàmlàtogatàsra :)
Sok baràtunkkal talàlkoztunk, de sajnos sokkal nem,amit nagyon sajnàlok, de a legjobban tômôritett verzióba sem fért bele tôbb . Majd legkôzelebb !!!!
Szombat du indultunk vissza Pestrôl egy kis eisenstadti kitérôvel, meglàtogattuk Laci rokonait, mert kûlônben nem jutunk el oda sem , majd aztàn végleg pàlyàra àlltunk és 15 óra alatt sikerûlt letudni a tàvot .
Vasàrnap  reggel fél 8 kor màr Bruggeben voltunk . Laci ki is dôlt,a hogy kell , én elkezdtem megetetni a mosogépet vagy négyszer és azóta is folyamatosan ....
Rajtam azt hiszem most jôn ki a fàradtsàg, pedig kûzdôk ellene, de ha Oszi is úgy akarja, akkor szombat reggel kialszom  magam ! :)

Fényképek tôltés alatt !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése