2016. július 14., csütörtök

az idei szezon kezdete

Màr egy ideje itthon vagyunk a Balcsinàl. :))))
Hogy miért nem irtem eddig, annak elég sok oka volt.

1. idén elég nehézkesen jôtt össze a mobil internet,mert hiànycikk volt a siófoki szolgàltatónàl.
2. rendkivül sok mindenre tettük fel a pontot az i -re, sokat voltunk úton megint
3. a gyerekek mellett most is szinte csak a túlélésre jàtszom.

Bôvebben :
 Elôszôr szerzôdtünk ,majd pakoltunk a lakàsunkból, amit az utolsó pillanatban, egy kp vel fizetô hàzaspàr, alku nélkül megvett . :)))
A vételàrat gyorsan àtutaltàk, igy jelezhettem a gôdôllôi tulajdonosoknak, hogy fizetnénk a hàzat !
Ügyvédjàràs, bank, birtokbaadàs, birtkbavétel, közüzemek, óraàllàsok egyeztetése, közben logisztika a gyerekekkel, de a lényeg, hogy a lakàs eladva, a hàz kifizetve , szóval miénk az Ádàm u.79.sz. alatti ingatlan ! :)

A történések idôzitése és kivitelezése azt mutatja, hogy az Égiek megint megerôsitették azt a tényt, hogy nem a véletlen és a vakszerencse segít minket, hanem az isteni terv útjàt jàrjuk, mindennek eljön a maga ideje .
Nem tudom, hogy a hazaköltözésünk pontosan mikor történik, de bizakodó vagyok. Most a felujitàst és a lakhatóvàtételt tûztük ki, hogy ez milyen ütemben fog zajlani, az még elôttünk is titok,de megkezdtük az itthoni életünk alapjainak lerakàsàt.

Laci még repked, dolgozik , aztàn a jôvô héten ô is megkezdi a szabadsàgàt,ami alatt biztos sok tervet és àlmot fogunk szôvôgetni.

A gyerekek kapkodjàk a fejüket, kezdik elhinni, hogy valamikor tényleg hazaköltözünk,amit vegyes érzésekkel fogadnak. Az isklàik miatt aggódnak, jogosan, hiszen nagyon màs a két iskolarendszer és a középiskolàsok szàmàra az ittenibe való beilleszkedés extrém sportnak minôsülne. Ezt majd jól àt kell gondolni,hogy esetleg Artúr, Zalàn ott fejezze be a középfoku tanulmànyait.


Visszatérve a jelenbe a meleget és a vizet élvezik nagyon, mindenki jól van , én viszont kezdek lemondani a pihenés csalfa reményérôl. Oszkàr pôrôg és rosszalkodik egész nap, felfedez, kiprobàl, tönkretesz, verekszik, meztelenkedik, összefirkàl, elront, kivàncsiskodik, Hubàt bosszantja, de amellet persze nagyon aranyos, csak éljem túl ezt a nyarat ! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése