2016. július 18., hétfő

nyaralgatunk

Telnek bizony a napok ,ami kicsit nyomasztó is, hiszen egész évben ezt a bô 2 honapot vàrom, de azért hàla Istennek még elég sok van a " szabadsàgból " . Màr ha annak nevezhetem.
Nem akarok panaszkodni, de Oszi ezerrel pörög, sokkal jobban ,mint Belgiumban, ön-  és közveszélyes , lényegében egy szabad percem sincs mellette......Ma példàul kinyitotta az autónkon azt a fület, ahol tankolni lehet és szépen lecsavarta a tanksapkàt és azzal rohangàlt a kertben. Szinte csodàval hatàros , hogy megtalàltam és elvettem tôle, mert a kis ajtót gondosan viasszacsukta , mintha misem történt volna. Kicsivel késôbb, meg csak azt làttam a konyhàból, hogy két 25 ös szandàlos làbacska log ki a lakókocsi ablakàn, mert épp akkor màszott be Artúrék rezindeciàjàba úgy, hogy az ott parkoló bicikliket hasznàlta fel baknak a màszàshoz. .....De ezek apró szösszenetek a napi adagjàhoz képest.....Persze sokkal jobb, mint amikor tavaly olyan rosszul volt, de komolyan mondom ,ez sem egyemberes feladat !
Azzal együtt élvezem az itthonlétet, az ismerôs arcokat, a kedves telefonokat, az újra felmelegedô napot , a Balaton ,semmihez sem foghato làtvànyàt .
Laci a holnapi nappal megkezdi éves szabadsàgàt és csatlakozik hozzànk ! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése