2017. április 9., vasárnap

banki okosok

Irtam, hogy pàr hete hazarepültünk a banki szerzôdéskötés miatt. Azt hittük, hogy minden a legnagyobb rendben van . Naivak voltunk .....
Be kellett szereznünk egy biztosító àltal kitöltött fedezetigazolàst és egy bejegyzést arrol ,  hogy egy esetleges kàr esetére , a  bank lett megjelöve kedvezményezettként .
2 nap alatt el is küldték a papirt , majd tovàbbitottuk a bank felé.
Azonban a  biztosító az FHB NYRT helyett , FHB ZRT t irt , ezért ezt a bank nem fogadta el és ujra ki kellett kérnünk az iratokat. Csakhogy a biztositónak a korrekciora  30 nap àll rendelkezésére a bank àltal megszabott 10 nap helyett. Màsodjàra is sikerült rosszul kitôlteniük a papirt és ràadàsul nem is jôtt meg idôben az igazolàs, igy semmissé vàlt a megkötött banki szerzôdésünk !  Napokat telefonàlgattunk, mérgelôdtünk....Visszaléphetünk ,de akkor bebukunk minden eddigi költséget és fàradozàst ......vagy ....elmegyünk Brüsszelbe a konzulhoz , egy àltala lepecsételt meghatalmazàsért, amivel , egy otthoni baràtunk alàirhat helyettûnk egy új szerzôdést az FHB NYRT -nél ....természetsen tovàbbi költségek fejében ....vàààààà!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése