2017. április 9., vasárnap

dolgozunk

Màrcius 20 -àn megkezdtem "Action-os " karrieremet . :)
Nem mondom, hogy "hú, de kônnyû", de azért egész jól beleràzódtam .
Munka az van rendesen , pörgés van ezerrel .
Ha reggeles vagyok, akkor fél 6 - hàromnegyed 6 között be kell érnünk ,mert  a 6.45 kor kinyiló raktàrajtó becsukódik mögöttünk és utàna màr nem lehet bemenni a boltba.
Az elsô 3 óràban egy rövid értekezlet, majd rohanós àrufeltöltés , rendezés, takaritàs , boltnyitàs fér bele.
Aztàn jönnek a "kedves vàsàrlók " és meghatàrozott sorrendben nyitjuk a pénztàrakat . Aki kôzben szabaddà vàlik, az megy a raktàrba a többi àrut rendzeni és újra feltölteni .
A munka mennyisége nem zavar,mert telik az idô . A kommunikàció az nehéz, de igyekszem ugy elôadni,mintha "képben " lennék ....na, ez nem könnyû :)
Idônként jókat nevetek , ha "megnézem magam "kívûlrôl .  De azért az biztos, hogy napról napra több a rutinom és sok bajom nincs, amig nem kell hosszabban beszélgetnem a vevôkkel . Ha meg kell, hamar kiderül, hogy külföldi vagyok, igy hamar békén hagynak .
A csapat viszonylag rendes, mondjuk úgy belgàsan rendes, de nem panaszkodom, mert a fônöknô kedvel , meg is dicsért a munkatempomért és ahogy elnézem egyre több dolgot biznak ràm . (azért ezzel óvatos leszek ) Persze igyekszem ,mert nem akarom Artur helyét sem kockàztatni és igyekszem meghàlàlni a megelôlegezett bizalmukat is . :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése