2010. február 9., kedd

Dia fája :)

A napokban kaptunk egy levelet a bruggei önkormányzattól, ami nagyon kedves és meglepő volt !
A következőt tartalmazta :
Minden 2 éves Bruggeban élő kisgyereket és családját szeretettel meghívnak 2010.március 20-án egy Bruggehoz közeli most" fejlődő "erdőbe, ahol a város, minden 2008-ban született és jelenleg Bruggeban élő kisgyerek "tiszteletére" egy-egy fát elültet és a kis polgárokról ünnepélyesen el is nevezi azokat !
Tehát mivel mi is megköszönve elfogadtuk és visszaküldtük az adatlapot és ha minden jól megy el is megyünk ültetni, Brugge város, ZECHMEISZTER DIÁNA TÜNDÉRŐL is elnevez egy facsemetét ,amit hivatalos és ünnepélyes okiratba is foglalnak !!! :)))))
Szerintem nagyon kedves és ötletes dolog ez . Egy kicsit jobban magadénak is érzed a természetet és biztos nagyon látványos dolog, ahogy évről évre figyelemmel kísérheted az idő múlását az erdőben is ! :)
Természetesen majd képes beszámolót is prezentálok hozzá. ha eljön az idő...
De addig is , felhívnám figyelmeteket, hogy a Picasan a kedvenceim között megtalálható Zoltán is, akinek az albumában már fent vannak a múlt héten nálunk készült képei !
Megpróbálom majd az én albumaim közé is átemelni és akkor közvetlenül is elérhető lesz nálam, de szerintem nem gond most sem , csak eggyel, kettővel kell többet kattintani ! :)

2 megjegyzés:

  1. kiszaladt a könny a szememből, annyira meghatónak és találónak érzem ezt az ötletet!
    Érdemes volt odamennetek! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves dolog, szerintem is !
    De ilyet otthon is lehetne csinálni, nem ???

    VálaszTörlés