2012. április 13., péntek

sok kicsi sokra megy

Az ünnepek nem a legszebb idôjárás kíséretében teltek, esett az esô; szürke , lehangoló látkép uralkodott, így a hétfôi állatkerti látogatás elmaradt.
Viszont azért pár dolog mégis csak történt :kerestük tovább a potenciáils "új" autónkat , el is mentünk pár helyre megnézni a hirdetett kocsikat , voltunk uszodában is és hùsvét hétfôn elmentünk moziba és megnéztük The Pirates c. mesefilmet 3 D-ben .
Igen nagy a bruggei mozikomplexum, ez kívülrôl fel sem tûnt ezidáig.
Kedden aztán tovább mustráltuk a járgányokat és végül sok elemzés után megvettük az egyik kisbuszt,amirôl úgy gondoljuk, hogy árban és állapotban elfogadható számunkra.
Ez egy Mercedes Vito , 2001 -es , 9 személyes , dízel autó, nem mondom, hogy makulátlan külsejû volt, de Laci gyôzködése célt ért, miszerint Ô leszedi az összes rozsdát, rendbeteszi az amúgy nem csúnya, nem szép karosszériát, megvarrja az egyik ülést és mehet is a kötelezô adásvétellel együtt járó vizsgára ! :)

Zalán jó pár héttel ezelôtt talált az utcán egy aranygyûrût, megjegyzem ô az, aki rendszerint mindig talál valamit. :)
Nagyon megörült a talát kincsnek és egybôl azon agyalt, hogy mire és hogyan cserélje el.
Végül aztán Gentben egy ékszerboltban felértékeltette a kincset és mivel jó árat mondtak rá, így szerzett magának egy kis zsebpénzt . Azt azóta már Gusztinak kölcsön is adta,aki a számítógép fejlesztésére költÔtte, de jövô héten megadja .
:)))

Sikerült a napágy és szék beszerzés is, amirôl a múltkor már írtam , az akció kezdetének napján, nyitásra ott voltak a fiúk és elhozták a sárga csíkos napágyat a két kis székkel együtt, szóval a lányszakasz már mehet relaxálni ! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése