2013. február 25., hétfő

fészekrakàs

Tényleg milyen vicces vagy nem is tudom minek nevezzem, hogy az embert ujra és ujra elkapja az ugynevezett fészekrakàsi ôsztôn, amikor gyereket vàr .
Pedig elhatàroztam, hogy most nem csinàlok magunknak extra feladatokat, de ha eljôn a hormonvezérelt idô, akkor bizony , tenni kell ! :)
A hétvégén el kezdtûk kialakitani Huba helyét az eddigi lànyszobàban ,ami azt jelenti, hogy egy oriàs zsàknyi lomot szanàltam ki a csajoktol, vettûnk egy ujabb butordarabot, ami naggyàbol elnyeli a jàtékokat , a régi jàtékos szekrény igy felszabadult Huba ruhài szàmàra .
Atvittûk a kisàgyàt , az elsô éjszakàn màr tul is vagyunk.
Kezdetben nem tudott mit kezdeni az uj helyzettel, volt panaszos "anyàzàs", de mi kitartoan ôrûltûnk, hogy màr "milyen nagy fiu és milyen jo  neki, hogy végre a lànyokkal lakhat " . :)
Ugy tûnik màr Neki is tetszik az uj szitu, ma sok mindent egyûtt pakolàsztunk , igy mire megérkezik a kisôcsi màr nem lesz az a képzete, hogy kiturtàk a megszokott helyérôl. ( Pedig részben igy van, bàr az is igaz, hogy amugy is azt terveztûk, hogy 2 éves kora kôrûl kikôltôzik a szobànkbol . Màr pedig szombaton 2 éves lesz ! :)))  )
Még azért apro igazitàsok kellenek a lànyszobàn is és utàna jôhet a festés , majd azutàn kôvetkezik a fiuszoba , elôszoba és ami még kôzben adodik....:)
Majd fényképeket is kôzvetitek, ha kész leszûnk !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése