2013. december 2., hétfő

éjszakàztunk

Nehezebb napok jàrtak felénk mostanàban . Az idôjàràs igen enyhe ,de itt a tenger mellett mindig magas a pàratartalom, igy többszörösen is furcsa az ember hôérzete .
Mivel elég nedves a levegô és hideg sincs, így különbözô bacik , vírusok tenyésznek kedvükre, bàr tudom, ez most otthon sincs màsképp.
Laci,aki nem sûrûn beteg, most jól belemàszott, azutàn Zalàn is , de Ô nem sokàig szokott betegeskedni, közben Oszi is szörcsögôs lett és a foga is elkezdte gyötörni, a szeme is begyulladt , Huba meg hànyós volt, egyszóval , remek hét volt. Nem akarok túlozni, de az elmúlt 5 nap alatt, "apró epizódokat " aludtam csak, voltak napok, hogy órànként ébresztettek a kicsik, remek volt! :)
Zalàn pàr napos "pihenôje "utàn egyik nap furcsa göböket vettem észre a nyelve leghàtsó részén, elég fura volt, ezért kértûnk idôpontot a dokihoz. Kissé aggasztott a dolog, ilyet még nem nagyon làttam, de dokinéni megnyugtatott, hogy ezek a hàtsó ízlelôbimbók megduzzadt àllapotban, ami biztos a napokban lezajlott vírusfertôzés miatt ugrottak elô.
Huba nagyon tetszett neki, fôleg, hogy az elmúlt években mindig betegen làtta, most ahhoz képest elenyészô volt a probléma. Azt mondta meglepôen nagyot nôtt a nyàr óta . Huba is megismerte az orvosnôt, igyekezett làthatatlannà vàlni a rendelôben.
Oszkàrral most talàlkozott elôszôr ,odàig volt érte .Azt mondta, hogy remélhetôleg az immunrendszere megkûzd ezzel a kis betegséggel, igy szemcseppen kivûl nem is ´rt fel neki semmit!
Ma màr mindenki kicsit jobban volt, remélem egy darabig megint nyugi lesz .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése