2014. január 12., vasárnap

lakàsok és hàzak

A cim talàn sejteni enged, hogy mostanàban nézegetjük az ingatlanokat.
A "poén" az egészben az , hogy kétfrontos "harcot vívunk".
Keressük a hazafelé mutató utat, ezért a magyar honlapokat is böngésszük és közben nézegetjük az itteni nagyobb lakàsok bérlési lehetôségeit is addig, amig itt ragadunk.
Laci nagy szorgalommal sok óràt tölt Gödöllô feltérképezésével, az eladó ingatlanok felkutatàsàval.
Sokat beszélgetünk arról, hogy ha hazamegyünk, merre lesz az otthonunk, mert hàt a Kôrakàs parki lakàst kinôttük, persze, ha minden kötél szakadna és csak ezen múlna, àtmenetileg lakhatnànk ott is, de az biztos, hogy nem lesz a végleges csalàdi fészek, mert igen sok a fióka .:)
A kisvàrosi hangulat, de a fôvàros közelsége, az ajànlott iskolàk, az egyetem, az esetleges gazdàlkodàsi lehetôség, az ismerôsôk, baràtok elérhetôsége,stb...szempontok összevetése utàn arra jutottunk, hogy konkrétan Gödôllôt célozzuk meg . Màr jó néhàny telket, hàzat làttunk is a google earth segitségével, elég sok tulajdonossal is beszéltünk màr ,szóval nem reménytelen a helyzet, de nem is egyszerû.
Pàr ügyes-bajos fordulat, némi szerencse vagy inkàbb helyesen szólva erôs isteni hàtszélre szükségünk van, de azt gondoljuk, ha ott a helyünk, akkor elôbb utóbb sikerülni fog.
A nagy kérdés az az , hogy mikor ?
Volt egy érdekes epizód, Laci az egyik hirdetett hàzra ràkeresett az utcakép nézôvel is, ahol kibökött egy màsik meghirdetett csalàdi hàzat úgy, hogy  virtuàlisan az utcàn sétàlt és meglàtta az ablakon kiragasztott papirt, hogy eladó és a hozzà tartozó telefonszàmot is.
Felhívta az illetôt, akik nem értette, hogy honnét van meg a szàma, mert ez egy régebbi kép volt, most ingatlanossal hirdet, ahol pedig az ô szàma nincs megadva.
Gyorsan kiderûlt, hogy a hàzat a tulaj 4 millióval kevesebbért hirdeti, mint az iroda :)
Laci mondta, hogy nyugodjon meg, véletlenûl a google earth segitségével làttuk meg a telefonszàmàt ,amit ki tudtunk nagyitani.... na ugye a nagytestvér szindróma :))))
Azóta màr képeket, infot cseréltünk, most tervezgetjük, hogy mibôl mit tudnànk kihozni.
Majd ha lesz fejlemény, úgy is megirom.


Viszont itt is elég kicsinek bizonyul màr a lakàs és az is lehet, hogy a 2 évvel ezelôtti csôtôrés kiújult , bàr ha igy van, akkor is csak kicsit szivàroghat,de ez esetben nem lehet halogatni a teljes felujitàst.
Ahhoz viszont ki kellene kôltôznûnk àtmenetileg, szóval inkàbb körbenézûnk, hàtha skerûl egy kicsit nagyobb lakàst kifognunk.
A héten màr megnéztûnk egyet Blankenbergeben, ami jo lehet, a jôvô héten is nézûnk egy màsikat és ha valamelyik megfelelô, jöhet a  pakolàs ! :)

6 megjegyzés:

  1. Lájkolom!!!! Gödöllőröl be lehet járni a Tungiba!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Gödöllő közel van ám Baghoz! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy drukkoltok ! Szerintem is jó hely lenne az nekûnk , minden szempontból ! ;)

    VálaszTörlés
  4. Akárhogy is alakul, én szurkolok.
    Aztán, ha mégis Toscanaban találtok jutányosan telket, hát az sem tragédia. :)

    VálaszTörlés