2014. január 9., csütörtök

üdvözlet 2014-bôl, -ben

Idén elôször jàrok az elektronikus naplómnàl, ezért most és itt kívànok Mindenkinek, àldott, egészségben gazdag, sikeres, vidàm ,új esztendôt !

Megint egy kis szûnet utàn jutottam odàig, hogy végre irjak egy bejegyzést !
Az iskola, óvoda újra beüzemelt, így kicsit nyugisabbak és rendezettebbek a napok.
Az az igazsàg, hogy a karàcsonyi szûnet, ami tôbb, mint 2 hetes volt, tényleg kicsit hosszùra sikeredett.
Az idôjàràs rendkívûl szeszélyes, inkàbb tavaszias, de viharos volt, így a kint tölthetô programok sem jöttek be, ezért nagyon sokat voltunk itthon, ami ennyi idôn keresztül nem egészséges.

Egyik nap azért elmentünk Gentbe, kicsit sétàltunk, ràcsodàlkoztunk, hogy mennyien vannak, az üzletek dugig tömve vàsrlókkal, mivel itt a januàr és július a központilag irànyított àrleszàllítàsról nevezetes.
Zalàn nem régiben megint talàlt elhagyott arany ékszert a fôldôn , talàn épp a tengerparton és Gentben értékesitette, hogy legyen egy kis zsebpénze.Màr "bejàratott" ékszerésze van, màskor is üzletelt vele, hasonló okokból . :)
Nem akartam letiltani errôl, mert igazàból tetszik, hogy olyan leleményes és most tényleg jàtszva tanul meg egy csomó túléléshez szükséges praktikàt, de próbàlom ràvenni,hogy legközelebb inkàbb velûnk boltoljon, inkàbb a csalàdi kincstàrat töltsûk fel, ne jàrjunk úgy a "vagyonunkkal", mint a svàjci frank, hogy valójàban csak papiron létezik ....:)

Persze a nagy téli kiàrusitàsba mi is belekeveredtünk, ugyanis Gusztinak  és Artúrnak az egyik  karàcsonyi ajàndéka az volt, hogy kaptak C&A vàsàrlókàrtyàt, amibôl egy kicsit felfrissithetik az erôsen kamaszodó ruhatàrukat.
Úgy làtom, hogy Guszti VÉGRE kezdi az inkàbb kicsit elegànsabb darabok kedvelését, remélem vége lesz a kapucnis szezonnak. Azon vigyorogtam magamban, hogy pont olyan pulcsit vàlasztott magànak, amilyet én vàlasztottam volna neki, de tavaly még az ilyet a szekrény aljàra hajitotta, mert az ciki volt . :)))))
Ezt most Artúr kezdi, mert az egyik kedvenc pólója egy szürke alapon színes valamikból kirakott koponya .
Hurrà......majd elmúlik. :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése