2014. február 17., hétfő

utànpótlàs ?

Zalànnal mostanàban elég nagy "spanban" vagyunk, azaz jelen pillanatban Ô a legegyüttmûkôdôbb a gyerekek közül.
Még nem szívta be a kamaszkor vihara, de màr elég nagy ahhoz, hogy a kisgyerekes allûrjeit elhagyja, ugyhogy a mi kapcsolatunk , most elég békés , ( ez a tôbbiekkel való kapcsolatàra persze nem igaz).
Zalàn alapvetôen egy túlmozgàsos gyerek, nem az akit be lehet ültetni a sarokba, ezért minden olyan dolog érdekli,amiben mozogni kell.
Ma elcsaltam magammal aerobikra . :)
Nagyon vonzó volt az a tény, hogy este fél 9 kor kezdôdik, szoval nem sokat kellet agitàljam, jôtt . :))))
A tàrsasàg meglepve, de lelkesen fogadta, mindenki ugy tett, mintha misem természetesebb, hogy Zalàn is ott van, persze kôzben idônként ràm kacsingattak és széles mosollyal biztattàk fiacskàmat.
Sajnos Ania a baszk làny ,még mindig beteg, igy a helyettesítôje tartotta az óràt, ami rém rossz volt, de legalàbb jó zenéket hozott és felnôtt tàrsasàgban voltam......
De Zaza élvezte , mivel nem volt nehéz, tàncikàlni meg amugy is szeret és itt jegyezném meg, hogy neki van a csalàdban a legjobb mozgàsa, spontàn is olyan mozdulatai vannak, amit màs hónapok alatt sem tanulna meg egy tànciskolàban, de ezt persze nem szabad "észrevenni", mert akkor az màr ciki és abbahgyja.:)
Viszont  idônként szoktam tanàcsolni neki, ,hogy majd egyszer tanulja ki a fitness aerobik edzôség csínyjàt, mert bizony a férfi edzôk elég ritkàk és megfelelôen keresettek is mindenfelé.
Nem egy rossz hobby, igen jó kis zsebpénzt meg lehet ezzel keresni , ràadàsul a sajàt mozgàsigényét is lerendezheti egy füst alatt.
Úgy tûnik bogarat tettem a fûlébe ! :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése