2016. június 29., szerda

2016. évi rapportok

Kezdem a jó hírekkel .
Dia és Glória bizonyitvànya kimagaslóan jó lett ! Itt nem osztàlyzatokat, hanem pontszàmokat és szàzalékokat kapnak, tantàrgyanként is többet.
Témakörönként értékelik ôket , igy kb 3 oldalnyi értékelést olvashatunk róluk.
Glória 17 témakôrben is megkapta a maximum elérhetô pontszàmot és mindenbôl a jól teljesitett vagy kivàlóan teljesitett minôsitést kapta, Dia szint úgy.
Furcsa, de a legtôbb iskolàsnak àtlag 3 olyan témaköre (tantàrgya) van; ami nem éri el a megfelelt àtlagot, de az össz pontszàmuk alapjàn mégis tovàbb engedik ôket.
Glória osztàlyàban csak ketten voltak, akiknek minden tantàrgyból minimum  megfeleltet teljesitettek .
Zalànéknàl a helyzet ugyanez volt.
Hàla Istennek Zalàn rapportja is nagyon jó lett,sôt, ahhoz képest, hogy fiú az évfolyam legjobbjai között van , a latin szakosokkal egy szinten , ez remek jónak szàmit. Sportból a legjobb értékelést kapta az évfolyamból és a matekja is nagyon jól sikerült. neki az angol volt a gyengéje, de az is bôven megvan, bàr azon lehet javitani.

Gusztiét csak holnap tudjuk meg.

Artúr:
Hàt sajnos az ô éve nagyon nem sikerült, bàr még  az utolsó harmadban javitani làtszott .
Az év végi vizsgài viszont rémesek lettek . :(
Nem csodàlom, mert szinte semmit nem tanult. Szenved a tanulàstól,pedig minden tanàr azt mondja, hogy okos és intelligens és nagyon jol nevelt, de nem tanul ........Nagyon sajnàlom ,mert nem tudom, hogy hogyan lehetne ezen àtbillenteni...ez igy kudarc élmény neki.
Most SOS ben vmit ki kell talàlnunk,hogy szeptembertôl új lendületet kapjon . Ô tipikusan az az eset, akinek majd valamikor 30 -as éveiben esik majd le a papirtantusz, hogy "jéé, tanulnom kellett volna ..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése