2016. június 26., vasárnap

vendégek

Az elmúlt hét a vendégektôl és a hozzàjuk fûzôdô kalandoktól volt érdekes .
Elôször Szandiék voltak itt a baràtjàval, Dàviddal. Szandi a keresztlànyunk, aki most érettségizett és ennek örömére meghivtuk pàr nap kikapcsolodàsra. Sajnos az idôjàràs az Ô itt létük alatt nem volt kegyes, de azért , talàn mégis sikerült megmutatni nekik a helyi és közeli érdekességeket .
Amikor ôk elrepültek, melegvàltàsban érkezetek "Ramboék", a középiskolai évfolyamtàrsamék ( Balàzs , Emese és a kisfiúk ,Bàtor ) . Hàla Istennek az idôjàràs fordult egyet és igy ôk màr tapasztalhattàk a belga nyarat is :)
Az itt tartózkodàsuk nagyon kellemes napokat hozott ,igazàn jol éreztük magunkat együtt és amikor indultak a reptérre ,még volt alkalmuk Mikivel összefutni, akit a pàrizsi gyors hozott.
Na igen àm, de itt nincs vége a sztorinak. Elintegettük Ramboékat, majd pàr óra múlva jôtt az SOS hivàs, hogy lekésték a repülôt, ugyanis Brüsszel és kôrnyéke jàrhatatlan volt, igy sokat késett a reptéri busz. Vis major. A legközelebbi szabad hely, csak a  vasàrnapi gépre volt, igy némi tanakodàs  és mérgelôdés utàn, végül visszautaztak hozzànk és újabb 2 nap vakàciót "nyertek" velünk . :) Kicsit összébb húztuk magunkat és próbàltuk kellemesen felfogni ezt a sziutàciót,ami egyébként sikerült is, hiszen igen kellemes tàrsasàg àllt össze itt a Gapaardstraat 53. szàm alatt . :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése