2017. szeptember 11., hétfő

Laci szülinapjàra

Laci sem maradhatott ki az ejtôernyôs ugràsból . :)
Szülinapjàra megleptük Mikivel  egy ugràssal , ha akarta , ha nem .

Oszi nagyon aranyos volt, mert amikor felfogta, hogy mi is az ejtôernyôzés lényege, kissé pànikba esett, hogy az apukàja ki fog ugrani egy repülôgépbôl . Jöttek is keresztkérdések, hogy akkor ez most fàjni fog neki , meg hogy vérezni fog , kitörik a làba, leesik a feje ???
Részletesen el kellett magyaràzni, hogy így miért is lehet , szabad kiugrani a gépbôl, de kôzben azért egyensúlyba kellett tartani a dolognak azt a részét, hogy ne akarja otthon megpróbàlni ,amikor nem làtjuk.

Laci szerencsésen fôldet ért, azt mondta, hogy , bàr nagy élmény volt, mégis elég rémes és valószerûtlen dolog az egész, sehogy sem normàlis, hogy az ember kiugrik egy repülôgépbôl .

A történentünkhöz még az is hozzàtartozik, hogy a vàrakozàs alatt , làttunk egy sàrkànyrepülôt is két pilótàval ,akik ott mellettünk készitették fel a gépüket a repüléshez . Oszi még oda is ment hozzàjuk ,mert nem làtott még " szàrnyas robogót " .
A felszàllàsuk elég furcsa volt, mind felszisszentünk, mert olyan meredeken és kis sebességgel szàlltak fel, hogy azt hittük, hogy visszacsusznak .
A hideg futkosott a hàtamon, amikor este olvastam, hogy miutàn eljöttünk a reptérrôl, utàna  kb egy óra mulva lezuhanta sàrkàny és a pilóta az utasàval együtt meg is halt ....

Emlékezetes egy nap volt .



a beöltöztetés

elöttefelszàllàs elött
felszàllàs




utàna 



leszàlltak









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése