2017. szeptember 8., péntek

szeptemberi hétköznapok

A képek feltöltése közben egy kicsit az aktuàlis eseményekrôl.
 Szóval beindul az iskola ,óvoda és màr a munka is .
A gyerekek kezdenek visszazökkenni a hétköznapokba, ezt felgyorsitotta a koràn beàlló ôszi idôjàràs,ami az elmúlt évekre nem volt jellemzô, bàr azért bizunk benne, hogy lesz még vénasszonyok nyara idén  is.
A munkahelyemen nagyon kedvesen fogadtak , több kolléganôm ölelgetett és érdeklôdôen  segitettek az elsô napon, nem tudtàk, hogy mennyire fog nehézséget okozni a flamand közeg; Mivel Glóriàval nyàron elég sokat tàrsalogtunk hollandul ( ebben màr megegyeztünk nyàr elején , hogy igy legyen ) igy elég gyorsan visszavàltott az agyam . Most vettem egy nagy levegôt és beiratkoztam a màr nagyon , nagyon haladó csoportba, azt gondolvàn, hogy a munka mellett most aztàn igazàn sokat fogok nyelvileg fejlôdni . :) Hàt majd meglàtjuk, de legalàbb probàlkozom.
Lacinak is nagyon örültek a munkatàrsai , a betegàlomànnyal megosszabitott szabadsàga révén ràjöttek, hogy Laci legalàbb két ember munkàjàt làtta el ezidàig, igy kirendeltek mellé egy segitöt .
Most jébredtek  rà, hogy amit ô elvégez mûszakonként az egyik kolléga sem tudja megcsinàlni .

Gusztival történnek vàltozàsok . Letett még pàr ,elsôre sikertelen vizsgàt, de egy évre halasztja tanulmànyait ,mondvàn, hogy szeretné magàt összeszedni anyagilag is és mentàlisan is, igy munkàt keres, de màr nem diàkmunkàt.
Nehéz ilyen helyzetben mit mondni, egy részrôl nem örülök ennek, màsrészrôl meg azt  gondolom, hogy mejnen csak , aztàn majd ràjön....
LAci szolt pàr szót az érdekében  a cégnél és lényegében azonnal felvették betanulós stàtuszba Gusztit, azt remélve, hogy ô is olyan jó munkaerô lesz,mint az apukàja . :)
Hàt ezt majd meglàtjuk !
Lényeg az , hogy kedden fog kezdeni, én tudom, hogy nem lesz könnyû dolga ,mert ez részben gyakorlati és  mûszaki terület , ô ezt még nem mérte föl, de hajrà !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése