2017. szeptember 20., szerda

még mindig a nyàrról

Most megint egy kicsit visszatekintek a nyàri emlékinkre . Példàul az idei kórhàz projektre .....
Egyik ebéd utàn, konkrétan Dia szülinapjàn, augusztus elsején, Laci nagyon rosszul érezte magàt, ami nem csökkent egy kicsit sem, sôt estére igazàn rossz lett. Igy hàt bementünk a siófoki sürgôsségire,amirôl meg kell ,hogy jegyezzem , igen rendben volt . A kórhàz amugy is fel van újitva , a felszereltségük teljesen normàlis, a betegekhez való viszonylàsuk is olyan, amilyennek lennie kell.
Nem vették félvàllrol a dolgot, gyors vizsgàlatok, tesztek. Miutàn Laci vérképe rém rossz lett , rögtön intézkedtek is , kértek egy sürgôsségi hasi ultrahangot,ahol megàllapitottàk, hogy az epéje a bajok okozója .
Átmeneti stabilizàlàs, azaz fàjdalom és gyulladàscsökkentés, aztàn màsnap reggel a szakorvos jött beavatkozni. Kissé kellemetlen beavatkozàs volt , a szàjàn keresztül egy szonda segítségével  kihuztàk az elzàrodàst okozó követ , de arra jutottak, hogy elkerülhetetlen lesz a mütét is .
Pàr nap antibiotikumos kezelés utàn, aztàn a mûtéten is àtesett , kivették a màr amúgy elég megtört epehólyagjàt .
Erre most nem szàmítottunk, bàr az igazat megvallva, júniusban màr volt bent egyik éjszaka a bruggei ügyeleten, hasonló rosszullét miatt, de akkor egy fàjdalomcsillapitóval hazaküldték, nem is keresve az okot .....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése