2009. november 29., vasárnap

Adler és Bogi kalandjai :)


jaj, egyszer már megírtam ezt a bejegyzést és vhogy ki is töröltem ! .(
Nos arról írtam, hogy menniyre jól éreztük magunkat a beálló eső ellenére is, ugyanis hétfőn visszamentünk Bruggeba,mert el szerettük volna hozni Gusztival az elkészült balga személyinket, de nem sikerült,mivel hétfőn csak fél 12-ig fogadták szegény betelepülőket !
De feltaláltuk magunkat és amíg Adler és Bogi felmenetek a toronyba, mi az eső elől bemenekültünk a C &A ba. Utána már együtt behuppantunk egy helyi kis kávézóba ahol ki is próbáltuk a forró csokijukat, a teájukat és a likőrös kávéjukat is . :)
Egy kis esernyő alatti csavargás következett, majd elváltunk, mert a gyerekeknek aznapra véget ért a tanítás így vissza kellett mennünk az iskolához, de barátnőim tovább folytatták útjukat és megnézték a környék összes csokiboltját! Este egyedül hazavonatoztak és most sikerrel jártak,mert elsőre hazatalátak!!! :)
Aztán persze újra belevágtunk a z emberiséget foglalkoztató nagy kérdések megbeszélésébe, amit hajnalban társasjátékozással vezettünk le!
A legjobbnak az egérelkapós, macskával agyonütős játék bizonyult,amit szerettel ajánlok mindekinek ! :D
Másnap az esőszünetben még gyorsan átautóztunk Blankenbergebe, hogy megnézhessük a helyi kultúrházat, ami a kaszinó!
Nem vicc a gyerekeket is odahordják színházba, bábszínházba. És ha valaki még ezek után sem hisz nekem, hogy ez a földrész itt Balgium, akkor annak kedvéért megmutatom milyen értelmes köztéri szobrok díszitik pl az előbb említett épületet is , de komolyan mondom itt tényleg csak ilyenek vagy ehhez hasonlók vannak !
Ígéretemhez híven a Picasara feltöltöttem az ekkor készült képeket, ami örökre őrzi ezt a nagyon jól sikerült 4 napot és annak emlékét ! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése