2010. május 20., csütörtök

adóbevallás

Ma van a lakosság egyik kedvenc határidős dátuma : május 20. az adóbevallás utolsó napja. :)))

Persze mondanom sem kell, hogy okozott egy kis fejtörést, mivel a szokványos adócsomagunkat nem kaptuk meg, csak valami újított 2 oldalas valamit, amit viszont februárban vissza kellett volna küldeni, de hát az is csak áprilisban került hozzánk.
Próbálkoztam az internetes megoldással is, de a gépünk nem örült a sok letöltendő segédprogramnak és valahogy nem igazán tudtam a feladattal összhangba kerülni, pedig összességében nem sok mindent kellett volna elkönyvelnem.
Szóval kértem "telefonos segítséget" ,amire Bogi is reagált, de a technika kitolt velem, mert abban az elgondolásban, ahogy meg szerettük volna csinálni, nem működött.
Még jó, hogy találékony a magyar ,mert egyik jó barátom agyából kipattant a szikra és nem kis áldozatot vállalva késő este vagyis éjszaka ,riasztotta családja egyik felét és távoktatásban végül éjfél előtt sikerült megszülnünk a kötelező beadandó dokumentumokat !
Szóval ezúton is köszönöm szépen Cs. család önzetlen segítségét !!!!!!!!
Remélem "közös ellenségünk " is értékelhetőnek tartja majd munkánkat, de lényeg, hogy időben teljesítettük a feladatot !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése