2010. május 18., kedd

Andi

Egy hete, hogy megérkezett várva várt sógornőm !
Aznap is késtek a gépek, így egy kicsit elgyötörve érkeztünk meg Zeebruggebe, mert 3 órával tovább tartott az út, mint illet volna.
Andit eléggé sokkolta, hogy a kora nyári melegből megérkezett a késő télbe, de örömmel jelentem, hogy hamar átvonult felettünk ez a front is és azóta , mint tudjuk otthon pusztított sokat, amit persze nagyon sajnálok ! :(
Összességében itt végig jó idő volt, a hőmérséklet most kezdi magát utolérni, de legalább nem esett, sőt végig sütött a nap, leszámítva pár órát ,amikor ránk ijesztett.
Megint kifogtuk , hogy a gyerekeknek ismét iskolai szünetük volt, ami kicsit lelassította a programszervezéseket, de ennek ellenére elég sok helyre eljutottunk így is !
Átbicikliztünk Lissewegebe, ahol telefonhívásra megérkezett a toronyőr és nagyon szívélyesen rendelkezésünkre bocsájtotta a torony kulcsát, hogy megmásszuk és gyönyörködhessünk a panorámában.
Persze sikerült a harangszintre akkor odaérni, amikor épp beindult az automata . :))))
Csináltunk ismét pár képet odafent,ami már a gépünkön van, úgyhogy elérhetővé teszem .

Bruggeben már egy hónapja majális van és az egyik fő terére kivonult a balga vidámpark is.
Egy akció és S. Andi szervezésén belül a mi gyerekeink is kaptak ingyenes "bérletet" a vidámparkba, így mindegyikőjük a saját korosztályának megfelelő játékokat igénybe vehette úgy, hogy a bérleten meg voltak jelölve a számukra fenntartott standok.
Nagyon élvezték mondanom sem kell, még akkor is, ha már egy két masinából kinőttek, de nagy lelkesen vették birtokba a lehetőséget !

Andival és Sylvivel hármasban átruccantunk Hollandiába egy kis sétára.
Itt van mellettünk kb 20 km re Sluis városka, ami tényleg nagyon elbűvölő és mivel nagyon szép idő is volt és a boltok is nyitva voltak így remek hangulatban tudtunk shoppingolni ! :))))
Persze nem vettünk nagy dolgokat, de éppen leárazás volt, így azért sikerült egy két csecsebecsét beszereznünk, aminek egy nő,- nem még három ! :) -nagyon tud örülni .

Gentet is megnéztük ,ami egy hatalmas múzeum, de sajnos a város átépítése még mindig tart,így azért kellett egy kis képzelő erő, hogy az utcaképet "egészébe" lássuk.
De ha valaki erre jár, ne hagyja ki Gentet,mert hasonlóan például Rómához vagy Párizshoz az egész város egy nagy történelemkönyv !

Sajnos ma már véget ér Andi vakációja, de nagy reményekkel nézünk a nyár elé, terveink szerint legalább 2 hetet majd együtt töltünk,amit én nagyon várok !
Most pedig Andi készülhet a következő sokkhatásra , ugyanis itt most jelenleg 20 fok van és ahogy olvasom Pesten ma maximum 10 fok lesz ! :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése