2010. május 26., szerda

belga esküvő

Még jó ,hogy most eszembe jutott egy másik nem régen történt esemény : az iskola igazgatónőjének esküvője ! :)
Szóval a történethez az is hozzátartozik, hogy elmeséljem, hogy én egészen májusig azt hittem, hogy az igazgatónő a titkárnő és a titkárnőt hittem igazgatónőnek ! :))))

Ez azért lehetett, mert ennek az iskolának alapból két igazgatója van. Az egyik a S. Erik, akivel a legtöbbet kommunikálunk és a másik igazgató pedig egy hölgy.
Brigitte mindig ott sertepertélt az igazgató körül és mivel rendkívül szolgálatkész volt az első perctől kezdve és gyakorlatilag reggeltől délutánig sürög-forog az épületben és meg voltam győződve róla, hogy Ő az igazgató "jobb keze",azaz a titkárnő.
Pár hete kaptunk egy meghívót az igazgatótól ,amiben szeretettel hívogatta a családokat kedvenc kolléganőjük esküvőjére , vagyis a szertartásra a Városházába.
Furcsa ötletnek tűnt, de végül úgy döntöttünk, hogy elmegyünk gratulálni, úgy sem voltunk még belga esküvőn. :)
Szombat délelőtt felöltöztünk, bringára pattantunk és karavánban átkerekeztünk a házasságkötő teremhez.
Egy hatalmas teremben tartották a szertartást, ami elég fesztelen hangulatban zajlott, talán még ünnepélyesnek sem mondható.
Az "ifjú" pár és a vendégek is nagyon vidámak voltak, de mondjuk egy esküvőtől kicsit többet vár az ember.Inkább egy klubdélutánszerű eseményhez volt hasonlítható, a boldogító igen kimondása sem olyan, mint nálunk, de ettől még reméljük , nagyon boldogok lesznek !
Látszott Brigitten , hogy nagyon meghatódott és hogy nagyon örül a jelenlevő ismerősöknek, tanítványoknak, így nekünk is . .)Sikerült pár képet elkattintanunk, de lehet, hogy nem túl sok minden látszik rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése