2010. május 8., szombat

sok minden

Nagyon sok minden történt az elmúlt 2 hétben, ezért nem is maradt energiám leírni az eseményeket.

Ami a legfontosabb , hogy talán megkezdődik otthon a valódi rendszerváltás és egyszer újra használatba kerülnek a mára teljesen kiürült fogalmak, mint pl. Isten, becsület, nemzet, haza, család, barátság , stb...
Nagyon reméljük, hogy most a számonkérésre is sor kerül,mert anélkül hiteltelenné válik minden ígéret !
Követelünk továbbá egy valóban Nemzeti Bankot, egy valóban független médiát, mert ezek nélkül a gazdaság sem lesz képes az újraműködésre.
Tudjuk, hogy nem lesz villámgyors a fejlődés, de ha az emberek érzik és látják, hogy végre nem a maradék javak kirablása a cél, akkor talán jobb kedvvel fogják elhordozni a következő 10 év terheit. Bízzunk benne, mert ugye a remény hal meg utoljára !

Idő közben én is hazalátogattam, intéztem a fiúk papírjait, hogy a magyar oktatásból se maradjanak ki, mert ha majd hazaköltözünk, folytatniuk kell az otthoni tanulmányaikat, így most magántanulóként fognak felkészülni a következő év anyagából.
Nagyon jó volt találkozni Veletek, persze sok mindenkivel megint nem tudtam összefutni, pl Adlert is nagyon hiányoltam, de igazoltan volt távol ! :)

Miután visszajöttem Sylvi másnap megérkezett , kocsival jött és egyedül 14 óra alatt letolta a távot maga előtt. Nagyon ügyes volt.
Már a lakását is birtokba vehette ,meg is kezdtük a bepakolást és a lakásrendezést, a gyerekek nagy lelkesen segítettek neki.
Ma lesz az első éjszaka, hogy "új otthonában " alszik !!!!
Közben beszereztünk Neki egy igazi balga vidéki biciklit a közlekedéshez, amit tegnap éjjel ki is próbáltunk és a vártnál sokkal jobban sikerült a debütálás, mert Sylvi saját bevallása szerint évtizedek óta nem ült bringán.
Ebből is látszik, hogy nem lehet elfelejteni....:)
Ma már bringás táskát is vettünk rá, mert anélkül ciki kimenni a poldersre. :)

Ha minden igaz, holnap fotókkal is tudom "igazolni" az elmúlt napok történéseit.

2 megjegyzés:

  1. Baloxkaaaa! Jajj, de kár, hogy lekéstelek...
    No legközelebb majd összehangoljuk jobban!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy legalább itt találkozunk !!! :)

    VálaszTörlés