2011. december 25., vasárnap

Dec.24.

Kristóf és Balázs szerencsésen megérkeztek szerda este.
Kicsit izgi volt, mert itt Belgiumban addigra már sok helyen sztrájkoltak, így nem tudtuk biztosan, hogy Charleroi fogadja e a gépeket, de végül is rendben volt a Wizzair.
Laci és Guszti viszont irtó nagy dugóba keveredtek, így a normális utazóidőt megduplázták, ezért az ikreknek kicsit várniuk kellett a reptéren, de hál ' Istennek estére minden rendeződött és így megkezdhették a balgás vakációjukat.
Guszti nagyon örült a barátainak és már nagy nyűglődve ment be az utolsó 2 tanítási napra.
Azt sikerült elintézni, hogy a fiúk pénteken személyesen is megismerjék a belga középiskolások életét, mivel délelőttre beülhettek az iskolapadba. :)
A környéket bejárva hamar kiismerték magukat a srácok és a kissé szeszélyes időjárásban újra előkerültek a bringák is ,amik az utóbbi esőzések miatt 3 hete a garázsban parkoltak.

Karácsony előestéjének napján Laci bement a fiúkkal Bruggeba, hogy ők is láthassanak "csodát", mivel ilyenkor az ünnepi hangulat miatt különösen szép ez az amúgy is gyönyörű városka.
Addig Faterkámmal elkészítettük az ünnepinek kikiáltott menüt és persze igyekeztem a kempinggé alakult lakásunkat kicsit összerendezni.
Az egy aprócskát lehangolt, hogy Zalán egész éjszaka hányt, így erős alváshiánnyal küszködtem, de végül némi stimulálószerrel sikerült magamat felturbózni és a feladatokat elvégezni.
Egy kis csomagolás és elhelyezkedés után a gyerekeket ez a kép fogadta a kényszerséta után ! :)










2 megjegyzés: