2011. december 30., péntek

tábori kórház

A vírus 3. "áldozata" Dia lett, aki hősiesen állta a sarat és így egy közepes rosszul lét és egy nagy alvás után viszonylag hamar rendbe jött, de másnap Hubát is levette az éppen alig álló lábáról ez a vacakság, bár neki nem a gyomrán, hanem influenzásan ütött ki.
Lázas, folyik az orra és elég rossz kedvű szegénykém !
Ha sikerül kicsit csillapítani a lázát, akkor megint beindul a felfedező körútjára és előbb utóbb mindig valakinek a karjaiban köt ki .
Az ikrek is sokat istápolják, de ha valami panasza van, akkor egyértelműen engem akar . :)

Közben Miki is megérkezett, így a jelenlegi létszámunk 12 főre emelkedett, a lakás az egy táborra vagy egy tábori kórházra hasonlít, a fiúkat már "megfenyegettem", hogy lefényképezem az óljukat és felteszem a fészbukra, mert biztos, hogy pár lájkolt begyűjtenének a gigarendetlenségükkel . :)
Amúgy a hangulat kellemes és vidám, bár én most egy kicsit el vagyok szontyolodva, amikor a kicsik betegek, akkor van az emberben egy belső feszültség, de mint eddig mindig, remélem most is hamar meggyógyulnak a kisemberek .

Amíg én itthon inspekciót tartok, Laci elment a fiúcsapattal bringázni Bruggebe és majd vissza, az így jó 40 km , de ha tesznek egy kis kitérőt akkor 50 km is lesz simán. :) Ebből következik, hogy most megint kellemes a hőmérséklet, bár a szél azért fújdogál, de hát ez balgium védjegye.
Nagyon remélem, hogy fiúk teli élménnyel térnek majd haza, bár még van egy bő napjuk ,amit igyekszünk is kihasználni.
Holnap még tervezek nekik egy kis brüsszeli városnézést, persze csak felületesen, amúgy sem valószínű, hogy bármelyikőjüket is mélyebben érdekelné a mesterséges Eu , mesterséges fővárosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése