2014. október 13., hétfő

húzós hétvége

Csütörtök estére Huba belàzasodott, pénteken màr itthon maradt, de tényleg komoly làza volt, egyéb tûnete semmi.
Se nem folyt az orra, se nem kôhôgôtt, csak ez a frànya jelzés a hômérôn,  hogy valami nagyon nincs rendben .
Péntek délutàn Zalàn ugy jôtt haza a suliból, hogy a jobb kezén a mutató ujja kétszer akkoràra duzzadt, mint a tôbbi : belenyúlt a kosàrlabdàba.
Kora esti kórhàzlàtogatàs 2,5 óra, kezemben Oszkàrral. :(
Szombat délutànra vendégeket vàrtunk, Laci kollégàjàt és feleségét, Rudyt és Heidit.
Tavaly is meglàtogattak minket, amikor Oszi kicsi volt. Nagyon kedves hàzaspàr, az 50-es éveik elején jàrnak, nem tipikus belgàk.
Mivel többször jàrtak Magyarorszàgon és szeretik a magyar konyhàt, igy egy jó nagy kondér gulyàslevessel vàrtuk ôket , utàna meg "tipikus magyar" ràntott húst sütöttünk több féle körettel .Ja és persze a pàlinka ,amit még Istvàn bàcsikétól ( Kàlló) hoztunk ! :)
Szerencsére az nem jött be nekik annyira,mert nagyon erôsnek tartottàk. Csak néztek, hogy nekûnk semmi bajunk tôle. :)
Ettôl függetlenûl nem maradtak szomjan, mert azért volt itthon Pista bàcsi (Siófok) boràból.
Nagyon kedélyes volt a hangulat, leszàmítva, hogy közben rohangàltam a vendégek és Huba között,mert ô , szegény tovàbbra is magas làzzal küzdött. :(
Szerencsére Sylvi is itt töltötte a hétvégét , igy elég zökkenômentesen sikerûlt lebonyolitani az estét , màr bôven éjfél volt, mikor vendégeink hazatàvoztak.
Màsnap romeltakaritàs. Leginkàbb magammal kezdtem volna, mert a kicsik miatt alig aludtam, de vasàrnap estére sikerûlt ujra életet varàzsolni magamba.

Hubàval ma elmentûk a doki nénihez, màra kicsit jobban is volt.
Virusfertôzés, nincs semmi extra teendô, làzcsillapitàs, pihenés( csak hàt ez ugy van, amikor magas a làza, akkor nagyon rosszul van, ha lenyomjuk, hirtelen erôre kap és akkor alig lehet lefogni, mert jön -megy , jàtszik, stb...) A lényeg, hogy a tûdeje, füle tiszta,nem húzódott rà! Remélem ennyi !!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése