2014. október 7., kedd

vendégeink II.


A szerdai vendégünk utàni napon, azaz csütörtökön megérkeztek a vàrt vendégeink : Böbe és Réka.

Böbét még Budapestrôl ismerem, de Belgiumban talàlkoztunk és ott kezdtük szorosabbra fûzni a kapcsolatot 5 évvel ezelött , bàr Ôk azóta màr Norvégiàban élnek, de ennek ellenére rendszertelen rendszerességgel beszélünk egymàssal . :)
Utoljàra az elköltözésük környékén, Huba születése elôtt pàr nappal talàlkoztunk személyesen ,ami azért több, mint  3 és fél évvel ezelött volt.
Persze nem maradt ki semmi, hiszen emailben, skypeon, làtjuk, halljuk egymàst, de nagyon jó volt a való vilàgban is eltölteni együtt egy  hosszú hétvégét!
Ràadàsul Réka babàt "élôben" most làttuk elôször, hiszen Ô màr Norvégiàban jött a vilàgra 20 honappal ezelôtt.
Sokat vàrtak rà a szülei, sokan drukkoltunk a jó hírért , ezért külön öröm az ilyen "csodababàk" körül asszisztàlni . :)
Nagyon aranyos, belevaló kis csajszi. :)
A gyerektàrsasàgot szemmel làthatóan nagyon élvezte, Dia és Glória pedig szívesen szórakoztattàk a kis vendéget.
Az idôjàràssal is szerencsénk volt, mert végig szép , kellemes ôszi napok voltak, igy a gyerekek a kertet is ki tudtàk élvezni.

(Remélem szomszéd bàcsi is örült nekünk ! Azon vigyorogtam magamban, ha most betelefonàl a rendôrôknek, hogy méghangosabbak vagyunk, biztos, hogy nem fognak kijônni, pedig egy kicsit tényleg hangosabbak voltunk , persze igy is a normàl keretek kôzôtt ! :))) )

Mi pedig megbeszéltûk a megbeszélni valókat, bàr ha jobban belegondolok, szerintem még egy hétig is tudtuk volna folytatni a csevegést .

Sajnos , nem sokat fényképeztünk, amit nagyon sajnàlok , igy csak a reptéri közös selfienk maradt meg az utókornak :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése